Close

A bilincsbe vert etyeki nagymama története

Plakátrongálás miatt bilincsbe verve állítottak elő egy idős asszonyt Etyeken
Etyeken jártunk, ahol szerdán előállítottak egy unokájával sétáló nagymamát, mert letépett egy választási plakátot. Mi történt itt?

– Butaságot csináltam.

Tegnap elfúló hangon mondta ezt a hatvanegy éves Bartos Lászlóné, akit szerda délben előállított a rendőrség a Fejér megyei Etyekről, mert tetten érték, amint letép egy választási plakátot. Az egykor pénzügyi adminisztrátorként dolgozó nyugdíjas asszony nyolcéves unokájával tartott hazafelé a kisboltból, amikor leszakította a Fidesz helyi polgármesterjelöltjét ábrázoló hirdetményt. Azonnal lebukott: szerdára virradó éjjel majd százharminc plakátot rongáltak meg a településen, s az asszony épp az ebben az ügyben eljáró rendőrök szeme láttára követte el a szabálysértést. A járőrök nyomban intézkedtek: a nagymamát – miután elhelyezte egyik ismerősénél unokáját – a bicskei kapitányságra vitték.

– Útközben még meg is bilincseltek – panaszolja az aszszony. – Bicskén aztán négy órán át várakoztattak, végül egy zárkába vezettek. Este hétkor azt mondták, hogy hetvenkét órára letartóztatnak, és Székesfehérvárra visznek. El is indultunk, de útközben az egyik rendőr kapott egy telefont, s közölte, elengednek. Majdnem nyolc óra volt már, amikor hazaértem. Az unokám még akkor is zokogott, azzal vigasztaltam, hogy a rendőr bácsik öszszekevertek valakivel.

A teljes cikk itt olvasható

forrás: Népszabadság online

 

fotó: Teknős Miklós 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top