Close

Az MLBKT 18. kongresszusa

A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT) novemberi kongresszusán közel száz vezető logisztikai és beszerzési szakember veszi számba a válságból való kilábalás sikertényezőit. 

A Balatonalmádiban megrendezendő találkozón kilencvenkilenc előadó tizenöt különböző szekcióban osztja meg tapasztalatait többek között a költséghatékonyságról, a logisztikai kontrolling és a kockázatkezelés szerepéről, valamint a legjobb vállalati gyakorlatokról. A rendezvényen több szekció foglalkozik a beszerzés és a közbeszerzés aktuális kérdéseivel, valamint a lean menedzsmenttel.

A nyitó plenáris ülésen Fónagy János államtitkár ismerteti a kormányzat közlekedési és logisztikai ágazatra vonatkozó fejlesztéspolitikai terveit, majd az Európai Duna Stratégiáért felelő kormánybiztos, Barsiné Pataki Etelka tart előadást. A szekcióüléseken hazai és nemzetközi szakemberek gyakorlatban alkalmazható vállalati megoldásokat és technológiákat mutatnak be. Többek között az Audi, a British Telecom, a Jabil Circuit, az Unilever, a Procter & Gamble, az SAP és a Siemens képviselői osztják meg tapasztalataikat. A tizennyolcadik alkalommal meghirdetett kongresszus 2010-ben olyan új témákkal is jelentkezik, mint a city logisztika vagy a létesítménygazdálkodás. 

A szakmai csúcstalálkozón adják át az Év Logisztikai Menedzsere, az Év Beszerzési Menedzsere és a Logisztikai Kiválóság Díj kitüntetéseket.

Az MLBKT 18. kongresszusát az Agility Logistics, az SSI Schäfer, a Fiege, a TimoCom, a Magyar Posta, valamint az E-CON Group és a BI-KA Logisztika támogatja.

 

Balatonalmádi, 2010. november 10-12.

Bővebb információ: http://mlbkt.hu/kongresszus/

Holics Szilvia
kommunikációs és marketingvezető
Tel./Fax: +36 1 267 8740
Mobil: +36 20 529 2323
E-mail: szilvia.holics@logisztika.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top