Close

Szegedi Ifjúsági Napok

Újszegedi Partfürdő

2010 augusztus 25-29.

FELLÉPŐK:
Sugababes, Europe, The Rasmus, Scooter, Chicane, Parov Stelar Live, Quimby, Belga, 30Y, Elite Force, N.O.H.A., Calyx & Teebee, ATFC (Defected Records) Irie Maffia, Csík zenekar, Óriás, Magna Cum Laude, Depresszió, Colorstar, Kiscsillag, Magashegyi Underground, Russkaja, Brains, Balkan Fanatik, Anima Sound System, Kowalsky meg a Vega, Subscribe, Erik Sumo, Pál Utcai Fiúk, Beatrice, Mystery Gang, Korai Öröm, Sub Bass Monster, Sex Action, Deák Bill Blues Band, Ludmilla … és még sokan mások

JEGYÁRAK:
Elővételes bérlet: 14.900 Forint 2010. augusztus 20-ig
Helyszíni bérlet: 17.900 Forint 2010. augusztus 24-től
Elővételes napijegy: 4.900 Forint 2010. augusztus 20-ig
Helyszíni napijegy: 6.200 Forint 2010. augusztus 25-től
Felező napijegy: 3.100 Forint 2010. augusztus 25-től
SZTE bérlet: 13.500 Ft
SZIN-Hegyalja kombinált bérlet: 26.900 Forint 2010. július 11-ig

JEGYEK KAPHATÓK:
Jegyek a Ticketportál és az Interticket országos hálózatában, valamint a Jegyshop.hu oldalon kaphatók.

Közkívánatra: Borfalu!

A borfaluban  idén első alkalommal kerül kialakításra. Az új helyszínen a szomjas fesztiválozó az alábbi borokat kóstolhatja meg: villányi, egri, mátravidéki, szekszárdi, alföldi,erdélyi. S ha megjött az ihlet, a borfalu melletti kézműves udvarban minden nap 11 és 17 óra között agyagozás, nemezelés, gyöngyözés és ékszerkészítés várja az érdeklődőket. A borfalu kiemelt programjaként minden nap 24.00 és 1.00 óra között házasságot köthet minden egymás iránt elkötelezett pár, amiről házasságlevelet állítanak ki a szervezők. S ha időközben rájöttél, hogy nem ő az igazi? Ne izgulj, a házasság csak a SZIN idejére szól!  A jó hangulatot vőfély és éjfél után 1 órától igazi mulatós zene biztosítja.

VIP KEMPING, ahova bárki bekerülhet!

Aki már áttanulmányozta a fesztivál térképét, bizonyára észrevette, hogy van egy Duna House elnevezésű VIP kemping a területen. Hogy ez mit takar, és hogyan lehet bekerülni, arról minden információt megtudhattok Facebook oldalunkon, a Jegyzetek részben.  Érdemes megnézni, majd regisztrálni!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK:info@szin.org

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top