Close

Ring Alapítvány felhívása

Egyenlő esélyt az érveknek! 

Tisztelt Olvasó!

 
A Ring  Alapítvány Közhasznú Szervezet célja: a nemzet anyagi és szellemi értékekeinek gyarapítása, s az ehhez kapcsolódó kiadói-, marketing-, oktatási tevékenység. A rendszerváltást követően a támogatásával jelent meg (1989-1993 között) a Ring című közéleti hetilap, amely hatpárti szerkesztő-bizottságának köszönhetően valóban esélyegyenlőséget biztosított az érveknek. („Nyílt szellemi küzdőtér”.) Tehát olyan, ami napjainkban talán még jobban hiányzik, mint akkor. A Ring alapítvány Kuratóriuma ezért úgy határozott, hogy Ring Magazin címmel újra indítja a Ringet, előbb csak az interneten (www.ringmagazin.hu), majd írott formában is.

Mint annak idején a Ringbe, a Ring Magazinba is bárki beszállhat, két feltétellel, s ezek: a közlés színvonala és az etikus magatartás a vitapartnerekkel szemben. Hogy erre a szellemiségre nyitott a magyar társadalom, mi sem jellemzőbb, mint hogy 2005–től napjainkig közel 1 360 000-en látogatták honlapunkat és a látogatók száma folyamatosan és dinamikusan emelkedik.

Alapozva az eddigiekre, a Ring Alapítvány  Közhasznú Szervezet az alábbi célok megvalósítását tűzte maga elé: a RingMagazin tartalmi bővítése, nézettségének jelentős növelése; hasonlóan a 89-94 közötti évekhez, újra sort kerítünk egy-egy nyilvános Ring vitára, most azonban nem a pártok, hanem a legjelentősebb szellemi irányzatok képviselői küzdenének meg egymással – a viták megszerkesztett anyaga felkerül a RingMagazin oldalaira; további céljaink: fórumot teremteni a különféle civil szervezeteknek; pályakezdő, fiatal újságírók továbbképzése; a Ring Alapítvány Baráti Körének létrehozása.

Természetesen e célok csakis a támogatók önzetlen (anyagi és szellemi) támogatásával valósulhatnak meg. Reményeink szerint hamarosan Önt is a Támogatóink között üdvözölhetjük.

Egyben felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy írásaival, véleményével, közhasznú információkkal a RingMagazinba Ön is beszállhat, amit a www.ringmagazin.hu című honlapunkon teheti meg. (E-mail elérhetőségünk: foldesi@ringmagazin.huEzt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. )

Tekintve, hogy közhasznú alapítványról van szó, a befizetett összeg után adókedvezmény jár, amihez az Alapítvány megadja a szükséges igazolást.

Kérjük, adója a 1%-val vagy közvetlenül: támogassa a Ring Alapítványt! 

A Ring Alapítvány bankszámlaszáma: 10103056-59415600-01000005

A kedvezményezett adószáma: 1 9 6 7 0 2 4 7 – 1 – 4 2

Természetesen sokak számára az egyik legkézenfekvőbb formája: az adó 1%-ról szóló rendelkezés. Kérjük, amennyiben Ön egyet ért céljainkkal: adója 1%-val támogassa a Ring  Alapítvány Közhasznú Szervezetet.

A kedvezményezett neve: RING ALAPÍTVÁNY KÖZHASZNÚ SZERVEZET

Szíves támogatását előre is köszönjük.

 

Üdvözlettel:

Földesi József

a Ring Alapítvány alapítója

Földesi Margit

a Ring Magazin főszerkesztője

történész, habilitált egyetemi docens  

Pafféri Zoltán, jogász

a Ring Alapítvány képviselője

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top