Ring Magazin

Hétfô, 2020. Január 20.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap
PÁSZTÁZÓ

The Economist: kívülállók aggódnak Magyarország miatt

Orbán Viktor miniszterelnök politikájáról közölt cikket legújabb számában a The Economist című hetilap. Kívülállók aggódnak Magyarország miatt - olvasható az írás elején. A cikk szerint amióta Orbán pártja az áprilisi választásokon megszerezte a képviselőhelyek kétharmadát, baljós jelek mutatkoznak. Orbán először is kiterjesztette az állampolgárság jogát a határon túli magyarokra, amiben bírálók a revansizmus baljós jeleit fedezték fel - áll a cikkben. Az új kormányfő ezt követően pártbéli barátaira cserélte ki a közintézmények és hatóság vezetőit, a választási bizottságtól a számvevőszékig, a pénzügyi felügyelettől az államfői székig - írja a szerző, s megjegyzi: Orbán a Magyar Nemzeti Bank elnökét is megpróbálja ,,elűzni".

 
BELFÖLD

Köztársasági elnök beiktatása

Dr. Schmitt Pál Magyarország köztársasági elnökének beszéde, melyet a Budai Várban, a Sándor-palota udvarán rendezett ünnepségen, hivatalba lépésének alkalmából mondott.

„Minden nemzet időnként új...

BELFÖLD

Jobboldali változások

A Szonda Ipsos szerint enyhén csökkent a Fidesz tábora

A jobboldalon némi mozgás figyelhető meg: a Fidesz a választás utáni gyarapodást követően valamelyest veszített táborából, a Jobbik pedig a m...

BELFÖLD

Távoltartás: napokig nem mehet haza az erőszakos férfi

A bíróság tíz napra eltiltott családjától egy 57 éves békéscsabai férfit, aki kedden este otthonukban bántalmazta 30 éves neveltlányát.

– A nő azért kért segítséget a rendőrségtől, mert a mostohaa...
GAZDASÁG

Magyar Ház Cipruson

Magyar Ház CiprusonA K.L. Sanna Co. Ltd. 1994-ben, Limassolban alapított cég, tulajdonos igazgatójaként és a Ciprusi Kereskedelmi és Iparkamara égisze alatt működő „Cyprus-Hungary Business Association” egyik igazga...
Oldal 2850 / 2858

Megjelent A Mi Otthonunk decemberi száma

amiocimlap201912 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 20 vendég böngészi

bav logo kicsi banner