Ring Magazin

Szerda, 2020. Január 29.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap
PÁSZTÁZÓ

Nem vetítik tovább a vitatott Jézus-sorozatot

Levettek egy vitatott, Jézus életét muszlim szempontból tárgyaló sorozatot a libanoni síita televíziók műsoráról. A csatornák azzal indokolták a döntést, hogy nem akartak vallási konfliktust gerjeszteni.


A messiás című 17 részes sorozat Jézust – az iszlám tanai szerint – prófétának és tanítónak, de nem messiásként és nem Isten fiaként mutatja be. Libanonban különös jelentősége van ennek a kérdésnek, mivel a négymillió lakosú arab országot régóta sújtja etnikai-vallási konfliktus.
Egy, a militáns Hezbollah által működtetett televízió, az Al-Manar és az NBN köztévé a héten indította el a sorozatot, az iszlám szent hónap, a ramadán kezdetén. Pénteken vették le a műsorról, miután keresztény papok és politikusok arra figyelmeztettek, hogy a téma vallási összetűzéseket provokálhat az országban, ahol a lakosság közel negyven százalékát keresztények alkotják.
Forrás: MTI

 
BELFÖLD

Alapjáraton kezd a parlament szeptemberben

Alapjáraton kezd a parlament szeptemberben

A nyári törvényhozási roham után ősszel csak átlagos lesz a tempó
A parlament októberig fél gőzzel működik: a kormány a jogalkotási program szerint addig mindössze négy saját tervezete elfogadásár...

PÁSZTÁZÓ

Látlelet

Látlelet

Ma ül Demszky utoljára a Fővárosi Közgyűlés pulpitusán. Egyik legnagyobb bűncselekményként értékelhető ténykedéséről a 4-es metró beruházásáról ad tételes elemzést a Heti Válasz. A legérthetetlen...

PÁSZTÁZÓ

Zsibvásár

Zsibvásár
Ingyenes online piactér, jutalék és feltöltési díj nélkül. Korrekt adásvétel, online kereskedés –  magyar kézben. Nincs feltöltési dij, MÉG nincs jutalék sem.

Van viszont rengeteg remek termék.......
BELFÖLD

Facebook vagy facebukta? - Politikusok is a közösségi oldalon

Facebook vagy facebukta? - Politikusok is a közösségi oldalon

A választási győzelem óta kevesebbet foglalkozik az internetes közösségépítéssel a Fidesz, az MSZP pedig mintha csak most kezdené felismerni igazán ennek jelentőségét.

A politikai elemző szerint a...

Oldal 2845 / 2858

Megjelent A Mi Otthonunk decemberi száma

amiocimlap201912 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 64 vendég böngészi

bav logo kicsi banner