Ring Magazin

Hétfô, 2019. Augusztus 19.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Tudomány Informatika

INFORMATIKA

Tudomány - INFORMATIKA

Tavaszi nagytakarítás – ne feledkezz meg a laptopodról sem!

Tavaszi nagytakarítás – ne feledkezz meg a laptopodról sem!

Tény, hogy a tavaszi nagytakarítás nem a kedvencünk, de utána mindig olyan remek érzés végignézni a csillogó-villogó lakáson. Gondoltál már rá, hogy a laptopod is igazán megérdemelné ugyanezt a törődést? Fogadd meg a Dell tippjeit, és kedvenc készüléked amellett, hogy ismét szinte újként fog ragyogni, a gondoskodásnak hála még hosszú éveken át hűséges társad marad!

Tiszta udvar, rendes (gép)ház
Ha te is szeretsz a gép előtt nassolni – és valljuk be, ki ne szeretne –, akkor feltétlenül szerezz be egy sűrített levegős spray-t, amivel a billentyűk közé szorult apró ropi- és sütimorzsákat egy szemvillanás alatt eltávolíthatod! Nem egy nagy összeg, és akár évekig is kiszolgál. Ha a pasid vagy valamelyik férfi családtagod szeret barkácsolni, akkor elég csak kölcsönkérned, nála biztosan lesz pár flakonnal. Felejtsd el a háztartási tisztítószereket! A monitorra ragadt apróbb cseppek ellen kizárólag speciális monitortisztító kendőt vagy spray-t használj, melyekkel karcolások nélkül teheted újra ragyogóvá kijelződet. Fontos, hogy tisztítás előtt kapcsold ki a laptopod, és húzz ki belőle minden kábelt, illetve USB eszközt!

Vírusok kizárva
Ahogy otthonunk rendszeres tisztán tartásával elkerülhetjük a megbetegedéseket, úgy a gépünket is megóvhatjuk a kártékony vírusoktól egy ingyenes vírusellenőrző program telepítésével és folyamatos frissítésével. Hidd el, ez nem is olyan bonyolult, mint elsőre hinnéd! A neten rengeteg videót találsz, melyekben a telepítés minden egyes lépését részletesen bemutatják. Képzeld csak el, utána milyen büszke leszel magadra! Jó hír, hogy bizonyos gyártók, mint például a Dell, már előre telepítenek vírusellenőrzőt a készülékeikre – ha laptop vásárlást tervezel, érdemes ezek közül választanod!

Helyhiányban szenvedőknek
Hetente akár többször is leviszed a szemetet, ugye? Na és a Lomtáradat mikor ürítetted ki utoljára? Egyetlen kattintással máris rengeteg helyet szabadíthatsz fel!
Nemcsak a ruhásszekrényedben érdemes olykor megszabadulnod a megunt daraboktól: a nagyobb méretű, fölöslegessé fájlok törlésével is rengeteg helyet szabadíthatsz fel, hogy teret adj az újabb fantasztikus bulizós vagy nyaralós képeknek és videóknak.

A Dell-ről:
A Dell Inc. (NASDAQ: DELL) megbízható és sokoldalú nemzetközi cég, amely informatikai termékeinek és szolgáltatásainak széles választékát értékesíti a vásárlóknak. A Dell-ről, valamint a cég termékeiről és szolgáltatásairól további részletek a www.dell.hu magyar nyelvű, vagy a www.dell.com angol nyelvű weboldalon találhatók.
A magyar nyelvű Facebook oldal elérhetősége: http://www.facebook.com/Dell.Magyarorszag

 

 
Tudomány - INFORMATIKA

Mesékkel tanítják a robotoknak, miért rossz ölni

Mesékkel tanítják a robotoknak, miért rossz ölni

A Georgiai Műszaki Egyetem kutatói szerint az emberekhez hasonlóan egy mesterséges intelligencia is tanulhat a mesékből. Már dolgoznak azon a szoftveren, ami &i...

Tudomány - INFORMATIKA

Kickstarteren fizethetünk a CIA dokumentumaiért

Kickstarteren fizethetünk a CIA dokumentumaiért

A CIA nyilvános dokumentumait ugyan bárki megnézheti, ahhoz el kell látogatni az amerikai nemzeti archívumba. Egy aktivista felrakná azokat az internetre...

Tudomány - INFORMATIKA

Bekebelezte az Outlookot a Gmail

Bekebelezte az Outlookot a Gmail

Az androidos Gmail alkalmazásban már úgy használhatjuk az outlookos, hotmailes emailjeinket is, mintha az gmailes lenne.
Ugyan egy ideje már olvashatjuk a nem gm...

Tudomány - INFORMATIKA

A Verizon venné meg a Yahoo-t

A Verizon venné meg a Yahoo-t

Az erős felhasználói tábor miatt csapna le a cégre a Verizon.
A Yahoo körül már régóta vészjósló és söt&...

Oldal 5 / 15

Megjelent A Mi Otthonunk júliusi száma

amio 201907 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 152 vendég böngészi

bav logo kicsi banner