Ring Magazin

Hétfô, 2019. Szeptember 23.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap

BELFÖLD

Hír és háttér - BELFÖLD

Megújuló, modern Posta a cél

Célunk egy jól szervezett, a nyílt piacon is helytálló Magyar Posta megteremtése, ahol innovatív szolgáltatások várják az ügyfeleket - mondta dr. Nyitrai Zsolt államtitkár a budaörsi nagyposta-értekezleten.

A több mint 400 postai vezető előtt tartott beszédében az államtitkár hangsúlyozta: "nem létszámleépítésekben, hanem többletfeladatokban gondolkodunk."

Nyitrai Zsolt kifejtette, az új kormányt "új postai filozófia és ebből fakadóan új gyakorlati megoldások vezérlik. Mi a Magyar Postára megőrizendő és fejlesztendő nemzeti értékként tekintünk, nem pedig szabadon elherdálható vagyonelemként. Mi a vagyont, a szolgáltatás i portfóliót bővíteni, nem pedig szűkíteni szeretnénk" - húzta alá a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkára.
 
Hír és háttér - BELFÖLD

Orbán: Megvédjük a polgári középosztályt

Orbán: Megvédjük a polgári középosztályt

A miniszterelnök úgy látja, életünk legnagyobb kihívása előtt állunk, utópiák helyett valóságra épülő politikát kell érvényre juttatnunk.

Meglátása szerint a kétharmados forradalom tavasszal azért...

Hír és háttér - BELFÖLD

Karácsony Gergely: a megkeresések nem voltak "konkrétak"

Az LMP kampányfőnökének az MTI számára adott közlése szerint az ajánlószelvény-gyűjtésben nyújtandó esetleges segítségnyújtásról hozzájuk érkezett megkeresések nem voltak konkrétak, sokszor csak ...
Hír és háttér - BELFÖLD

Ha fizet a roma beteg, hangoskodhat a rokonsága?

Ha fizet a roma beteg, hangoskodhat a rokonsága?

Cigány–magyar, magyar–cigány kommunikációoktatás orvosoknak
Szülés után az egész család beözönlik a kórterembe, hangosak, erőszakosak –ezek az egészségügyi dolgozók leggyakoribb panaszai a romákró...

Hír és háttér - BELFÖLD

Kevesebb az induló, mint négy éve

Kevesebb az induló, mint négy éve

Péntek délután négyig tart a pártok versengése az ajánlószelvényekért
Pénteken lejár az ajánlószelvények gyűjtésére biztosított idő, és a jelölteket is holnap délutánig lehet bejelenteni. A végleg...

Oldal 1039 / 1044

Megjelent A Mi Otthonunk szeptemberi száma

cimlap 1909 resize 

Bővebben az Életmód rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 93 vendég böngészi

bav logo kicsi banner