Ring Magazin

Hétfô, 2019. Augusztus 19.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap

BELFÖLD

Hír és háttér - BELFÖLD

A fővárosban új időszámítás kezdődik

Az elszámoltatást - a maga tárgyilagos módján - természetesnek tartom - nyilatkozta Tarlós István az egyik kereskedelmi televízió reggeli műsorában.

A műsorvezető kérdésére válaszolva a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje kifejtette, hogy a vádakkal ellentétben szuverén egyénisége is nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a posztra alkalmasnak találták, ezért szóba sem jöhet, hogy a kormány által kézivezérelt városirányítás jöjjön létre Budapesten október harmadika után.

Tarlós István a 4-es metróval kapcsolatban elmondta, hogy a beruházást egyértelműen be kell fejezni, de gondot kell fordítani a projekt átláthatóvá tételére is. "Az elszámoltatást a maga tárgyilagos módján én természetesnek tartom, de azért nem foglalkozom vele a kampányban, mert egyes pártok egyszerűen bulvárosították ezt a témát" - nyilatkozta a főpolgármester-jelölt.
 
Hír és háttér - BELFÖLD

Akik féltek a szegfű alatt indulni és elfelejtették Szilit

Lezárult egy korszak Pécs politikai életében
Pécsett a többség biztos abban, hogy lezárult egy korszak a baranyai megyeszékhely politikai életében: a vasárnapi önkormányzati választáson végképp vé...
Hír és háttér - BELFÖLD

Szanyi Tibor: a Fidesz az emberek átverésén dolgozik

Szanyi Tibor a Magyar Szocialista Párt kampányfőnöke Hol volt, hol nem volt című sajtótájékoztatóján elmondta, szeptember harmincadikán nemcsak Benedek Elek 151. születésnapját, a magyar népmese ...
Hír és háttér - BELFÖLD

Minden készen áll a vasárnapi szavazásra

Sári Miklós tájékoztatása szerint kiszállították a szavazólapokat, a választási iratokat és az urnákat már mindenhol helyben őrzik, szigorú biztosítás mellett.

Elmondta azt is, mindenhol felálltak...
Hír és háttér - BELFÖLD

Megdőlhet az egyik utolsó szocialista bástya

A Rákóczi téren, több száz ember előtt a miniszterelnök azt mondta: Rizner Józsefnek, a Fidesz-KDNP kazincbarcikai polgármesterjelöltjének sikerült egy kiváló csapatot összehoznia, akik szakember...

Oldal 1034 / 1043

Megjelent A Mi Otthonunk júliusi száma

amio 201907 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 160 vendég böngészi

bav logo kicsi banner