Ring Magazin

Szerda, 2020. Január 29.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap

SPORT

Sport - SPORT

Kecskés Bence Imolában – kihívás elfogadva

Kecskés Bence Imolában – kihívás elfogadva

A hétvégén Imolában folytatódik az olasz CIV PreMoto3-as bajnokság, amely Európa legerősebb utánpótlás sorozata. Az indulók között ismét találkozhatunk Kecskés Bence nevével - a fiatal tehetség tovább folytatná eddigi remek szereplését.

Kecskés Bence életkor és testalkat tekintetében is a mezőny „legapróbb” versenyzőjének számít, ám a pályán a legnagyobbak között játszik. Noha mentorai a 2019-es szezont szigorúan tanulóévként határozták meg, Bence rendszeresen a középmezőnyben szerepel, és már most pontokat rabol a jóval rutinosabb társaitól.

Remélhetőleg nem lesz ez másképp Imolában sem. A pályáról még alig van tapasztalata a magyar versenyzőnek, mindössze egy korábbi teszt apropóján volt lehetősége gyakorolni a versenyíveket. A legendás aszfaltcsík komoly feladatot jelent a gyors és szűk kanyarjaival, ráadásul a pilóta dolgát tovább fogja nehezíteni az időjárás: Olaszország térségébe hétvégén „hő betörést” prognosztizálnak a jósok, 40 fok feletti maximumokkal.

Ennek ellenére Bence nem tart az újabb olasz melótól, a kellő munkát fizikálisan és mentális értelemben is elvégezte, és a várható rendkívüli hőségre is alaposan felkészült. A pénteken induló versenyhétvégén az extra kihívás ellenére is a fejlődés, a folyamatos gyorsulás a célja. A versenyző nem titkoltan szeretne minél előkelőbb pozícióban végezni, és az eddigi hétvégék sormintája alapján ponttal-pontokkal gazdagodni.

Kecskés Bence édesanyjának elmondása alapján erre jó esélyek mutatkoznak, mert Bence minden értelemben „egyben” van. Legfontosabb a folyamatos gyorsulás, de ha a fiatal srácnak megfelelően sikerül akklimatizálódnia a pokoli forrósághoz, újabb szép eredményt érhet el.

Forrás: Tóth Krisztián Márk / Háfra Zsolt – RXP – Sic58 Magyarország

Fotók: RXP Race for Passion

 
Sport - SPORT

Kecskés Tamás nagyot ment Ferrarában

Kecskés Tamás nagyot ment Ferrarában

Kecskés Tamás az előző hétvégén Ferraraban húzta a gázt, és a fiatal tehetség ismét letette a névjegyét: ö...

Sport - SPORT

Az Iron Lady Iron-csapata

Az Iron Lady Iron-csapata

Napvilágot látott a hír: Hosszú Katinka csapata, a Team Iron indul az International Swimming League profi úszó versenysorozatban. A klasszis, magyar &uac...

Sport - SPORT

Italian Baja – Garamvölgyi Zoltán és Takács Antal kiállni kényszerült

Italian Baja – Garamvölgyi Zoltán és Takács Antal kiállni kényszerült

Az Italian Baja második napja sem tartogatott sok örömöt Garamvölgyi Zoltán és Takács Antal számára. A magyar duó legfőbb elle...

Sport - SPORT

Nehéz magyar péntek az Italian Baja-n

Nehéz magyar péntek az Italian Baja-n
 
Az adminisztratív és technikai átvétel után tegnap elrajtolt a 2019-es Italian Baja, a Garamvölgyi Zoltán és Takács Antal vezett...
Oldal 11 / 313

Megjelent A Mi Otthonunk decemberi száma

amiocimlap201912 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 74 vendég böngészi

bav logo kicsi banner