Ring Magazin

Szerda, 2020. Január 29.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap

SPORT

Sport - SPORT

Italian Baja – Garamvölgyi Zoltán és Takács Antal kiállni kényszerült

Italian Baja – Garamvölgyi Zoltán és Takács Antal kiállni kényszerült

Az Italian Baja második napja sem tartogatott sok örömöt Garamvölgyi Zoltán és Takács Antal számára. A magyar duó legfőbb ellensége ismét a víz volt, amely ezúttal sajnos felülkerekedett a Yamaha Garilla Racing Teamen.

Az első nap elakadása és technikai problémái után szombaton újult erővel vágtak neki a fiúk a három gyorsasági szakasznak. Örömük azonban nem tartott soká, mert a pénteki szuperspeciál szakaszon tapasztalt deviancia ismét jelentkezett:

„Péntek este a srácok megjavították az autónk. Kuplungot kellett cserélni, és a beázott elektronika is fejtörést okozott, ennek ellenére tegnap elrajtolhattunk a gyorsasági szakaszokon. A szombati első menetben számunkra is meglepő módon rövid idő utolértük az előttünk haladót. Ezután kezdődtek az újabb gondok: ismét jöttek a vizek. Megint beázott az gép, megint dadogott, kínlódtunk vele. Idővel aztán kitisztult, és körülbelül 20 kilométer múlva megérkeztünk egy bojra, amelynek jó pár tagját megelőztük.” - engedett betekintést a szombati napba Garamvölgyi Zoltán.

Nem csupán a technikával, a navigációval is meggyűlt a baja a magyar srácoknak:

„Ahová vizeket vártunk, ott száraz terület volt, folyamatosan kilométeres tévedésben voltunk. A végén már annyira pontatlan volt az itiner, hogy többen eltévedtünk. Több versenyzőpárossal is beszélgettünk, akik hasonló problémákra panaszkodtak. Így nem maradt más, mint hogy próbáltuk a nyomokat követni, keresni a táblákat és a megfelelő nyilakat, hogy irányban maradjunk.” - mondta el a tapasztalatait Takács Antal, akitől Garamvölgyi Zoli vette át a szót:

„Végül átjutottunk ezen a szakaszon, de kínszenvedés volt minden pillanata. Amellett, hogy az autónk sem volt tökéletes, nagyon zavart a párásodás, a sáros oldalablak, finoman szólva sem éreztük komfortosan magunkat. Az autót sikerült sérülésmentesen behoznunk, de ekkor jött az igazi csapás: a szervizpark bejáratánál végleg megállt alattunk a kocsi. Mindenféle elektromos rendszer felmondta a szolgálatot, így kénytelenek voltunk feladni a további versenyzést. Voltak már ennél szebb pillanataink is, de nem adjuk fel, nyomjuk tovább, és már a következő versenyekre koncentrálunk. Tudjuk azt, hogy az autónak ott van a helye az első háromban. Szeretném megköszönni mindenkinek a támogatást, kiváltképp a partnereinknek, hogy lehetővé tették a részvételünket az Italian Baja-n. Nem utolsósorban köszönjük a csapat tagjainak a kitartó, áldozatos munkát!” - zárta mondandóját a pilóta.

 

Forrás: Tóth Krisztián Márk / MAMS Tereprali sajtófőnök

 
Sport - SPORT

Nehéz magyar péntek az Italian Baja-n

Nehéz magyar péntek az Italian Baja-n
 
Az adminisztratív és technikai átvétel után tegnap elrajtolt a 2019-es Italian Baja, a Garamvölgyi Zoltán és Takács Antal vezett...
Sport - SPORT

Győzelemre hangolva - Garamvölgyi Zoltán és Takács Antal nyerni megy az Italian Baja-ra

Győzelemre hangolva - Garamvölgyi Zoltán és Takács Antal nyerni megy az Italian Baja-ra
 
2018-ban a cél előtt estek el az olasz világkupa győzelemtől, januárban a Russian Baja első helyéről kellett kiállniuk a technika gonosz tréf&aacut...
Sport - SPORT

Laller új szerepkörben próbálja ki magát

Laller új szerepkörben próbálja ki magát
 
Horváth Lajos a Morocco Desert Challenge óta kevés életjelt adott magáról. A népszerű váci terepralist az Afrikában össze...
Sport - SPORT

A világbajnok finn jégkorong csapat reményt ad

A világbajnok finn jégkorong csapat reményt ad

Meglepetésre a finn csapat nyerte meg az idei világbajnokságot. Győzelme nem érdemtelen: az egyenes kiesésben megverte a tavalyi világbajnok Svédo...

Oldal 12 / 313

Megjelent A Mi Otthonunk decemberi száma

amiocimlap201912 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 63 vendég böngészi

bav logo kicsi banner