Ring Magazin

Péntek, 2020. Április 3.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Sport Silver Sun Sport – Elmarad a hétvégi TCR teszt

Silver Sun Sport – Elmarad a hétvégi TCR teszt

E-mail Nyomtatás PDF

elmaradahetvegitcrteszt 1Szomorú, de már napok óta tartó tendencia, hogy szerte a világon egyre-másra mondják vissza és halasztják el a különböző sporteseményeket – nem kivétel ez alól a Hungaroring sem.

A TCR Eastern Europe Trophy sorozatra készülő Silver Sun Sport csapata ezen a hétvégén tartotta volna első szezon előtti tesztjét, de a koronavírus terjedése keresztülhúzta a terveket. A csapatnál érthetően nem boldogok a kialakult helyzet miatt, de természetesen mindenben együttműködnek a hatóságokkal és a versenypálya vezetőségével:
 
„A Hungaroring Zrt-vel történt folyamatos egyeztetésünk után arra a döntésre jutottunk, hogy a március 14-re tervezett privát tesztünket határozatlan időre elnapoljuk. Nagyon vártuk már az első pályára gurulást, és kicsit csalódottak vagyunk, mert rengeteg munkát fektettünk abba, hogy fiatal gárdánk összeálljon. Ugyanakkor az elrendelt pályazárlatot elfogadjuk, most a legfontosabb az emberi egészség és az élet védelme, így természetesen mindenben szorosan együttműködünk, maximálisan betartva a sportminisztérium és az operatív törzs vonatkozó előírásait.” – nyilatkozta egybecsengően Pogácsás István, a Silver Sun Sport csapatmenedzsere, valamit Borbandi Zsolt, a TCR program szakmai partnere.

(1 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk áprilisi száma

amiocimlap 202004 resize 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 167 vendég böngészi

bav logo kicsi banner