Ring Magazin

Csütörtök, 2020. Április 9.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Sport X-Trial – Láttál már motorost a háztetőn egykerekezni?

X-Trial – Láttál már motorost a háztetőn egykerekezni?

E-mail Nyomtatás PDF
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
 
Sokan és sokszor megírták már, hogy a Magyarországra is ellátogató ügyességi motoros világbajnokság miről szól - mi most megpróbáljuk ezt az egyszerű néző szemével bemutatni. Őrült helyzetek, visszatartott levegő, besz@rás és „atyaúristen feeling”: az X-Triál sorozat pontosan ezt adja neked.
 
A benzinvérűek el sem tudnak képzelni szomorkásabb időszakot a januárnál. Minden bajnokság és sorozat nyitánya messze még, talán csak a Dakar Rally tv-s összefoglalói jelentenek némi gyógyírt - igazi orvosságot aligha.
 
Azonban idén már harmadik esztendeje, hogy az X-Triál Budapest megtöri a jeget, és színt csempész a motorsport kedvelők unalmas uborkaszezonjába. 2018 óta minden januárban eljönnek hozzánk azok a srácok, akik simán motoroznak a háztetőn, sőt még át is ugrálnak egyik kéményről a másikra, közben pedig nagy ívben tesznek a gravitációra... 
 
Jómagam régóta vagyok a motorsportban, láttam már pár válogatott őrültséget, ám amit ezek a fiúk leművelnek, annál konkrétan betegebb dolog aligha létezik a földön. Isten mentsen tőle, hogy unalmas szakmázásba kezdjek, de biztosan hallottátok már Toni Bou nevét: Ő az a versenyző, akinek 33 évesen több világbajnoki címe van, mint Michael Schumachernek, Valentino Rossinak, és Sebastian Loebnek együttvéve. 
 
Egészen pontosan 26-szor koronázták az egyetemes triál legjobbjává, én pedig őszintén nem hiszek abban, hogy a fára is felmászó őrült spanyol rekordját valaha is lehetséges lesz megdönteni. Mindenesetre akad hét derék próbálkozó, aki a mi szeretett Papp László Budapest Sportarénánk trükkösnek ígérkező ügyességi pályáján is igyekszik majd megfogni a jó öreg Tonit. 
 
Erre leginkább honfitársainak, Adam Ragának és Jaime Bustónak lehet esélye, de minek is beszélek… Nézzétek meg a VIDEÓT, majd hozzatok egy jó döntést: vásároljatok jegyet a budapesti X-Trialra, és hüledezzünk együtt január 19-én, 16 h-tól, a világbajnokság harmadik, budapesti állomásán - Szujó Zoli konferálásával!
 
 
Írta: Tóth Krisztián Márk
 

(2 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk áprilisi száma

amiocimlap 202004 resize 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 120 vendég böngészi

bav logo kicsi banner