Ring Magazin

Szombat, 2020. Január 25.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Életmód Otthon Téli kívánságlista

Téli kívánságlista

E-mail Nyomtatás PDF

amiocimlap 1912Varázslat, fények, ajándékok… az ünnep hangulata az év utolsó időszakában beköltözik hozzánk, ilyenkor nyer különleges értelmet a családi együttlét. Díszbe öltöztetett otthonunkban van idő önmagunkra és szeretteinkre, olvashatunk, beszélgethetünk, zenélünk, wellnessezünk (lásd Fókusz összeállításunkat!), vagy épp… lakberendezünk. Egy színes füles fotel, elegáns étkészlet, varázslatos nomád szőnyeg? Már most összeállíthatjuk kívánságlistánkat, hátha kopogtat a Mikulás… Dizájn ajándékaink között szemezgetve is garantált, hogy akad telitalálat, és máris rövidül a bevásárlólista.
Hisszük, hogy otthonunkban a tárgyaknak és bútoroknak párbeszédet kell folyatniuk egymással. Mert míg az igényes enteriőr szeretete szerencsés adottság, addig annak a tudománya, hogy hogyan kombináljuk őket össze esztétikusan, felér a művészettel! Duplaszámunkban négy modern hazai és egy tradicionális angliai otthont mutatunk be, valamennyi különleges a maga nemében: stílusukban az egyik visszafogott, a másik csillogóbb, glamourosabb, színeikben a fehérek, aranyak, ezüst, kékek vagy földszínek dominálnak. Közös bennük, hogy az enteriőrtervező képzelőerejének és professzionalizmusának gyümölcsei, de a felújítások sajátos történeteiből is sokat profitálhatunk. Utóbbi témával foglalkozik még két szakcikkünk is, a házbővítés dilemmáit és a lakásfelújítás munkálatainak sorrendjét vesszük górcső alá, gyakorlati tanácsokkal. Mert otthonunkkal kapcsolatban ilyenkor van idő terveket szőni, mérlegelni, álmodozni a jövőről és lehetőségeinkről. Boldog ünnepeket kívánunk!

dr. Vérti Zsuzsanna
főszerkesztő

http://amiotthonunk.hu/lapozgato


(4 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk decemberi száma

amiocimlap201912 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 59 vendég böngészi

bav logo kicsi banner