Close

Anyu, hozzánk is jön a Jézuska?

anyuhozzankisjon 1

A Bonami és az Egyszülős Központ ismét adományozó kampányt indít december 1. és 21. között a gyermeküket egyedül nevelő szülők támogatására, hogy segítségünkkel a Karácsony elérjen mindenkihez!

A KSH legutóbbi felmérései alapján több mint félmillió gyermek tölti egyszülős családban az ünnepeket. Számukra a Karácsony egy különösen nehéz időszak, és gyakran előfordul, hogy az ajándékokat és az ünnepi vacsorát is nélkülözik. Az Egyszülős Központ és a Bonami home és living webáruház a kampány elindításával arra szeretné felhívni a figyelmet Magyarországon, hogy ezen változtassunk együtt! A kampányban már egy szelet rántott hús megvásárlásával is segíthetünk.

Virtuális ponty és krumplisaláta?
Az adományozó kampány nagykövete Huszárik Kata, Jászai Mari-díjas magyar színésznő, aki már az iskolakezdéskor is a Bonami és az Egyszülős Központ ügye mellé állt hivatalos nagykövetként.“A Karácsony előtti időszak még egy nagycsalád számára sem könnyű. Egyedül megbirkózni minden teendővel viszont igazán embert próbáló. Megteremteni a teljességet, a csodát, ami maga a Karácsony, és mindezt egyedül, na, az maga a varázslat. Ehhez segítségül hívhatjuk a manókat, de talán egyszerűbb, ha részt veszünk a Bonami kampányában, és ha tehetjük, segítsünk másokat! Mert #adnijó ♥ Segíteni pedig még jobb!“
Az adománygyűjtésből befolyt teljes összeget az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány számlájára utalja a Bonami, akik sokféle szolgáltatással és családsegítő központtal segítik az egyszülős családok életét a hétköznapokban is, így ők fogják szétosztani a jelentkező családok között az adományt még az ünnepi készülődés ideje alatt.

A kampány és menete: www.bonami.hu/koszonom-a-karacsonyt
A halászlé, a krumplisaláta, a sütemények és az ajándékok sokak számára általános és megszokott dolog, az ünnep természetes velejárója. Vannak azonban olyan családok, akik csak hitelből vagy egyáltalán nem tudnak ajándékot venni, mert nem marad rá pénz és szentesti vacsorájuk sem áll egynél több fogásból. Számos egy szülővel nevelkedő gyermek szeme Karácsonykor nem a bőség, a varázslatos ajándékok és a meleg ünnepi légkör miatt ragyog. Egy virtuális rántott hús vagy egy zeller megvásárlásával most szebbé tehetjük a gyermekek karácsonyát! Nincs más teendő, csak kosárba tenni az adománynak szánt terméket, kifizetni és kész is! A feltüntetett termékárak azt az összeget szimbolizálják, amellyel hozzájárulunk az adományozáshoz.

Kövesse a Bonami-t a közösségi oldalakon is!
Weboldal: www.bonami.hu/koszonom-a-karacsonyt
Facebook: www.facebook.com/bonami.hu
Instagram: www.instagram.com/bonami.hu/
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=HpBCKVy86sw

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top