Ring Magazin

Kedd, 2019. December 10.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Életmód Otthon Fényben úszva

Fényben úszva

E-mail Nyomtatás PDF

amiocimlap 1911Novemberben megrövidülnek a napos órák, estefelé rituálévá válik a teázás vagy egy pohár finom bor elfogyasztása. Egy jó vízforraló, egy elegáns bortartó dekorációként is tökéletes kiegészítője otthonunknak, így mi is összegyűjtöttük kedvenc darabjainkat. Akár kisebb, akár nagyobb tárgyról legyen szó, krea-tivitás és elegancia egyesül bennük, letisztult formájukkal nem csupán szebbé és jobbá teszik környezetünket, de hangulatunkon is sokat javítanak. Szintúgy a világítótestek! Fókuszban rovatunk bemutatja a legújabb fényforrásokat – fénycsövek, világító betűk, feliratok, ledpanelek, mennyezetről belógatott lámpaköltemények –, és ízelítőt ad kiosztásuk kimeríthetetlen tárházából is. Most, az év vége közeledtével ne késlekedjünk, kezdjük máris felkészíteni otthonunkat a közelgő látványos ünnepekre! A világítás legújabb trendjeit lakásbemutatóinkban is felfedezhetik, ellesve sok hasznos ötletet lakberendezőink szép munkáiból, akik a felújítások során falakat helyeztek át, ajtókat nyitottak, budoár hangulatú fürdőket, minimál nappalikat vagy színes gyerekszobákat terveztek a lakók személyiségére formálva. Válogassanak kedvükre a sok inspiráló megoldás közül, alkalmazzák saját ízlésük és kedvük szerint!
Szakcikkeink szintén fontos témákat érintenek, egyik az utólagos hangszigetelés nehézségeivel szembesíti az olvasót, a másikban pedig az akadálymentes, segítő otthon legfontosabb kritériumait szedtük csokorba.
Tartalmas olvasást, hasznos kikapcsolódást kívánunk!

dr. Vérti Zsuzsanna
főszerkesztő

http://amiotthonunk.hu/lapozgato


(2 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk decemberi száma

amiocimlap201912 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 80 vendég böngészi

bav logo kicsi banner