Ring Magazin

Hétfô, 2020. Január 27.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Programok Mitiszol? Fesztivál - Beyond Borders

Mitiszol? Fesztivál - Beyond Borders

E-mail Nyomtatás PDF

mitiszolfeszt 1A Mitiszol? Fesztivál, Magyarország és a régió egyedülálló, organikus, biodinamikus és natúr borkóstolója, mely idén novemberben, már kilencedik alkalommal kerül megrendezésre.

A hagyományokat kicsit felforgatva és határainkat átlépve, mertünk nagyot álmodni. A Fesztivál minden szempontból rendhagyó lesz, hiszen új helyszínről, új arcokkal is jelentkezünk!
November 16-án szombaton, egy egész napra elfoglaljuk a Bálnát és olyan barátokkal állunk össze, akikkel még erősebben és hangosabban kiáltjuk mottónk: AZ VAGY AMIT MEGISZOL!
Természetesen a megszokott izgalmas borászaink most is jelen lesznek, hozzájuk csatlakozik még számos olyan színes és figyelemre méltó birtok, akikkel még a Fesztivál keretein belül, korábban nem volt alkalmunk találkozni. Célunk egy, és közös, hogy minél szélesebb körbe jusson el a természetes és natúr borok filozófiája és élménye.
Te tudod, hogy mitiszol?
Európa számos országból érkeznek majd a borászok, személyesen teheted fel kérdésed, mi van a borodban.
A több mint 150 bor mellett, lehetőséged lesz hasonló szellemiségben készült italok kóstolására is, mint pálinka, sör, gin,...Mi nem hagynánk ki!
A belépőd tartalmazza a korlátlan borkóstolást és a fent említett italok kóstolását is.

A Fesztiválon izgalmas workshopkra is számíthatsz, a workshopok hossza maximum 45 perc. Jegyek korlátozott számban válthatóak, az előadásokat kis létszámban tartjuk! A workshopra váltott jegy, tartalmazza a kóstoló előadását és az ott kóstolható 4-6 tételt is, illetve kizárólag Mitiszol? Fesztivál belépő jeggyel együtt érvényes!

14:00 Emilio Fidora: Fidora organic and biodynamic wines (English)

15:30 Maurer Oszkár: Borkészítés kén hozzáadás nélkül

17:00 Bencze István: Analóg zene és a natúr bor

Szerencsére éhezni sem fogunk, idén is tiszteletét teszik nálunk Budapest neves séfjei, hogy bebizonyítsák, mennyit is számít a helyi, szezonális és organikus alapanyag használat. Hagyd otthon a szalámis szendvicset és ebédelj, vacsorázz a Fesztiválon, vagy csipegess sajtot és bivaly szalámit, a borok mellé!

További információ és jegyek: https://www.mitiszol.hu/mitiszol-fesztival 

mitiszolfeszt 2


(1 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk decemberi száma

amiocimlap201912 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 40 vendég böngészi

bav logo kicsi banner