Ring Magazin

Kedd, 2019. December 10.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Sport LALLER: „EASY RIDER, ÖCSÉM!”

LALLER: „EASY RIDER, ÖCSÉM!”

E-mail Nyomtatás PDF

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ezen a hétvégén zajlik a CEZ / MNASZ/ I.O.B.C. sorozat zárófordulója, a Raid of the Champions, amely tíz ország több mint hatvan tereprali versenyzőjét vonultatja fel. A mezőnyben természetesen ott gurul Horváth Lajos „Laller” is.

A futam már péntek koradélután elrajtolt, a versenyzők egy úgynevezett szuperspeciális szakasszal indítottak, ami rövid, ám annál trükkösebb volt. A mai nap igazi kőkemény kihívásra ébredt Laller is, hiszen a szombati és a vasárnapi penzum meghaladja a 300 + kilométert. Ha még ehhez hozzávesszük a barátságtalan időjárást is… A nehézségek azonban egyáltalán nem szegték Horváth Lajos kedvét, sőt!

„Saját tapasztalat, hogy ha otthon akarsz motorozni, annyit figyeled az időjárást, hogy végül már belefáradsz, és inkább el sem indulsz. Itt viszont rá vagy kényszerítve, hogy menjél. Ez az attitűd jó, mert kikapcsol engem, és messzire hessegeti a hétköznapokat. Ami a versenyt illeti, a pénteki szakasz kemény volt, de túléltük. A mai menetet pedig rettentően élveztem, igaz az eső itt-ott megnehezíti a dolgunkat, tapadást nem sokat találunk, de a pálya igazán csúcs. Tempós és szórakoztató a bauxitbánya, technikás a tapolcai lőtér környéke, és az erdei csapatás is nagyon tetszett – köszönet érte a szervezőknek. Az eredmény számomra most abszolút nem releváns, csak az mozgat, hogy élvezzem azt, amit csinálok.”

Utóbbiban nem is volt hiba: szem és fültanúi lehettünk a sáskai nézői ponton, ahogy Horváth Lajos nagy gázon elhúzza a visszafordítóban, és jókedvűen kiabált nekünk: Easy rider, Öcsém!

Szöveg: Tóth Krisztián Márk


(1 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk decemberi száma

amiocimlap201912 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 81 vendég böngészi

bav logo kicsi banner