Ring Magazin

Hétfô, 2020. Január 27.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Sport Horváth Lajos élvezi a gyulai száguldást

Horváth Lajos élvezi a gyulai száguldást

E-mail Nyomtatás PDF

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Szombaton elrajtolt a Skuba Cross Country Gyula tereprali verseny, amely a CEZ/MNASZ/I.O.B.C. sorozat égisze alatt fut. A motoros mezőnyben ezúttal is ott húzza a gázt a váci Horváth Lajos „Laller”, akinek nem volt egyszerű napja, de azért nagyon élvezte a „csapatást”.

„Tegnap négy gyorsasági szakasz várt ránk, és a nap nem indult zökkenőmentesen. Mikor kimentünk a mértre, szinte azonnal elromlott a méterszámlálóm, ezért hosszú percekig a „sötétben tapogatózva” próbáltam megtalálni a helyes útirányt – közben kétszer is eltévedtem. Ezzel nem voltam egyedül, így az egy bolond százat csinál elvét követve, kéz a kézben mentünk a rossz irányba, mígnem egyszer csak sikerült kikeveredni. Az első gyorsasági után már könnyebb volt a helyzetem, mert tudtam fejből az utat, és amikor visszaértem a szervizparkba, gyorsan orvosoltuk is a problémát.

A pálya gyors, sok helyen élvezetes, teligázas, de a talaj betonkemény és tele van nyomvályúkkal, így nagyon kell figyelni. Összességében jól éreztem magam, és az időjárás is megkegyelmezett nekünk, ugyan hűvös volt, viszont a beígért eső elmaradt. Mindig szerettem Gyulán versenyezni, ez most sincs másképp, jó itt motorozni, és remek a társaság is!” – zárta mondandóját Laller.

A Skuba Cross Country ma tovább folytatódik újabb négy menettel, a versenyt – és Horváth Lajos szereplését – EZEN a linken tudjátok élőben követni.

Forrás: Tóth Krisztián Márk


(0 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk decemberi száma

amiocimlap201912 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 28 vendég böngészi

bav logo kicsi banner