Ring Magazin

Hétfô, 2020. Január 27.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Sport Laller már Gyulára gyúr

Laller már Gyulára gyúr

E-mail Nyomtatás PDF
laller191004Horváth Lajos „Laller” legutoljára Szlovákiában versenyzett, és ha lassan is, de úgy néz ki, hogy teljesen felgyógyult az áprilisi Morocco Desert Challengen összeszedett sérüléséből. A népszerű terepmotoros nem csupán fizikálisan kezdi utolérni önmagát, de a kedve is egyre jobb, és már alig várja, hogy Gyulán ismét felkavarja a port!
 
A váci Dakaros éppen csak lemaradt a dobogóról a legutóbbi futamán, de ez cseppet sem kedvetlenítette el, sőt, mostanában nap mint nap egy tinédzser izgatottságával pattan nyeregbe:
 
„Rengeteget dolgozom, de a munkám mellett odafigyelek a formámra is. Minden nap kijárok a helyi krosszpályára, és nagyon élvezem ezeket a délutáni, koraesti csapatásokat! Természetesen a cél nem a hobbymotorozás, tudatosan készülök a tereprali bajnokság következő fordulójára, ami egyébként az egyik kedvenc helyszínem a versenynaptárban. A gyulai versenynek és nekem már külön történelmünk van, nagyon szeretem az ottani tempós, veretős pályákat, mindig nagyon élvezem ezt a hétvégét.”  - mesélte lelkesen Horváth Lajos, aki nem csupán a versenyzés miatt izgatott. 
 
„Sok-sok tervem van még a tarsolyban, amik ha késnek is, egészen biztosan nem fognak kimúlni megvalósítás nélkül. Rettentően elfoglalt időszak volt a mögöttem hagyott év, ami kívülről nézve kicsit talán a motorozás rovására is ment. Ám ettől függetlenül én folyamatosan mozgolódtam a háttérben, és már nagyon hiányzott, hogy több időm legyen a versenyzésre. Úgy néz ki, hogy hamarosan minden szinten visszatérek a régi kerékvágásba, és izgalmas dolgokba fogok belevágni. A poént még nem akarom lelőni, de ígérem, időben megtudtok mindent!” - fogalmazott sejtelmesen a rutinos motorversenyző.
 
Az MNASZ / I.O.B.C. tereprali sorozat gyulai állomása október 5-6 között kerül megrendezésre, melyről természetesen lapunk is beszámol majd.
 
Forrás: Tóth Krisztián Márk / Laller Racing Dakar Team

(2 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk decemberi száma

amiocimlap201912 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 42 vendég böngészi

bav logo kicsi banner