Ring Magazin

Hétfô, 2019. November 18.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Programok OTTHONDesign Ősz 2019 kiállítás

OTTHONDesign Ősz 2019 kiállítás

E-mail Nyomtatás PDF

otthondesignosz2019 ring 1Egy lakás berendezéséhez, átalakításához, igazán otthonossá tételéhez, egyedivé alakításához számos inspirációra, ötletre, szakmai tanácsra is szükség van. Ebben nyújt segítséget az október 11-13. közötti OTTHONDesign Ősz kiállítás és vásár a HUNGEXPO területén. A belépőjegyet vásárlók pedig akár egy konyhabútort is nyerhetnek!

Az őszi kiállítás fókuszában a lakásbelső kialakítása és a dizájn áll. Közel 100 kiállító hozza el termékeit, mutatja be a legújabb trendeket azok számára, akik akár csak egy-egy helyiséget, akár egy egész lakást kívánnak éppen berendezni. A színvonalas, minőségi termékkör mellett a rendezvény interaktív programjai, lakberendezési tanácsadás, DIY workshopok, bemutatók, sőt, egy mobil műhely is várja az érdeklődőket, hogy megtalálják a legjobb megoldásokat az álomotthon kialakításához.
otthondesignosz2019 ring 2

Lakberendezz velünk! címmel minden nap ingyenes lakberendezési tanácsadás várja a látogatókat, naponta több lakberendező áll a látogatók segítségére, hogy otthonteremtési problémáikra megoldást találjanak. A tanácsadásra a kiválasztott lakberendezőnél előre be is lehet jelentkezni.
A személyre szabott megoldások, az egyedi bútorok kedvelői számára ínyencség lesz a Design & GO – KONYHA, amit Te tervezel stand, ahol a látogatók saját igényük alapján tervezhetnek konyhát a Bútorszövetség tagvállalatainak és a Lakberendezők Országos Szövetsége tervezőinek közreműködésével.
otthondesignosz2019 ring 3

A dizájn szerelmesei ezúttal SZETT - OTTHON néven 12 hazai textiltervező munkáiban – szőnyegek, függönyök, takarók, párnák – gyönyörködhetnek, az interaktiv programok segítségével pedig betekinthetnek a textilkészítésbe is.
Az egyedi tervezésű, kisszériás dizájntermékek szerelmesei a WoodLike After Pop up vagy a Design Pop up Store standján választhatnak kisebb kiegészítő tárgyakat a lakás ékkövének.
Lesz ismét Wood Like családi workshop, ahol kis időre egy igazi asztalosműhelyben találják majd magukat a látogatók.
Újdonság, hogy a kiállítás három napja alatt kitelepül a FABLAB csapata egy mobil digitális műhellyel, ahol 3D nyomtató, lézervágó, speciális CNC várja mindazokat, akik saját maguknak, saját használatra alkotnának tárgyakat – némi segítséggel.
otthondesignosz2019 ring 4
A BOOOK Kiadó is képviselteti magát a kiállításon, workshopokkal, dedikálással és igényes, innovatív minőségi gasztronómiai és design-fókuszú kiadványaival.
A kiállítással egy időben, a szomszédos pavilonban lesz a LAKÁS 2019 kiállítás is.
Érdemes tehát kilátogatni a kiállításra, mert egy komplett konyhabútor keresi gazdáját azok között, akik jegyet vásárolnak a rendezvényre.
otthondesignosz2019 ring 5

Nyitva tartás:
2019. október 11-13., naponta 10-18 óráig (vasárnap 17 óráig)
Bővebb információ, online jegyvásárlás: www.osz.otthon-design.hu


(1 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk novemberi száma

amiocimlap 201911 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 185 vendég böngészi

bav logo kicsi banner