Ring Magazin

Vasárnap, 2019. December 8.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Sport Horváth Lajos „Laller” és a Jordán király esete

Horváth Lajos „Laller” és a Jordán király esete

E-mail Nyomtatás PDF
aaaaaaaaaaaaaaaaa
 
A pilóta még áprilisban, a Morocco Desert Challange ötödik napján sérült meg súlyosan, melynek utózöngéit azóta is nyögi. A vállát és a karját továbbra is csak fájdalmak közepette képes használni, de nem is Horváth Lajosról beszélnénk, ha ez eltántorítaná őt a versenyzéstől:
 
„A HunGarian Baja mindig is egy különleges helyet foglalt el a szívemben. Imádom a Veszprém és Várpalota környéki pályákat, a legendás lőteret, a verseny egyedi hangulatát, a családias légkört… szóval az egészet, úgy ahogy van! Éppen ezért - a sérülésem ellenére is - bevállalom, hogy rajthoz állok. Természetesen szeretném teljesíteni a távot, de ezúttal nem támasztok magammal szemben semmilyen elvárást. 
 
A cél az, hogy jól érezzem magam, és újból felvegyem a kesztyűt. Régen ültem már versenykörülmények között motoron, annál több időt töltök a napi munkám végeztével a gyógytornásznál. Természetesen már elkezdtem a motoros edzéseket, azonban a HunGarian Baja távjai tesztüzemben is jóval komolyabb kihívást jelentenek majd, amire komolyan fel kell készülni.” - összegzett Horváth Lajos, aki egy nem mindennapi tervvel is előállt.
 
„Kellenek a kilométerek, ugyanis a fejembe vettem, hogy szeptemberben elindulok egy jordániai versenyen. A Jordán megmérettetés érdekessége, hogy FIM kandidáló futam lesz, ugyanis a szervezők jövőre már világkupát szeretnének rendezni. A verseny pályáját Polgár László írta, és tőle tudom, hogy magyar motorosokat is nagyon szívesen látnának a mezőnyben, amiért még bizonyos anyagi kedvezményekre is hajlandóak. További érdekesség, hogy Jordániába sportolóként csak királyi meghívóval lehet belépni - természetesen ez utóbbi is elérhető lesz a számunkra. Őszintén srácok, lehet egy királyi invitálásra nemet mondani?” - zárt viccesen a Dakart többször is megjárt motoros.
 
Ami a hazai világkupát illeti, a versenyen való részvétel nem az egyetlen kapocs a HunGarian Baja és Laller között: a versenyző sportegyesülete Garamvölgyi Zoltán főszervező irányításával idén rendezőként is leteszi a névjegyét Várpalotán.
 
 
Forrás: Tóth Krisztián Márk / Laller Racing Dakar Team
 
Fotó: Pataky Péter
 

(0 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk decemberi száma

amiocimlap201912 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 133 vendég böngészi

bav logo kicsi banner