Ring Magazin

Szerda, 2020. Január 29.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Sport Kecskés Tamásra komoly erőpróba vár Rietiben

Kecskés Tamásra komoly erőpróba vár Rietiben

E-mail Nyomtatás PDF

Tomika a kanyarban

Az Olasz CIV MiniMoto bajnokságban nincs megállás, a hétvégén újabb kemény forduló következik. A legifjabbak ezúttal a Rieti megyében található Circuito La Scintilla versenypályán méretik meg magukat – a mezőnyben természetesen ott lesz Kecskés Tamás is.

Pénteken az edzésekkel kezdődik a program, másnap rendezik a kvalifikációt, majd vasárnap kerül sor a versenyre. Mivel a Circuito La Scintilla-án nemrégiben lebonyolított Marco Simoncelli kupaversenyen Tamás nem tudott rajthoz állni, így ez az aszfaltcsík teljesen ismeretlen lesz a fiatal pilóta számára. A vonalvezetés trükkös és gyors, ráadásul az időjárás sem fogadja majd kegyeibe az ifjoncokat, ugyanis nagy forróságot jósolnak a hétvégére. Kecskés Tamás ennek megfelelően tűzte ki a célokat is, ami ezúttal is a folyamatos gyorsulás és a fejlődés lesz.

Tamás a nagy távolság (Rieti Olaszország földrajzi középpontja, nem messze fekszik Rómától) miatt ezúttal repülővel kelt útra édesanyja kíséretében. A család hálás a szurkolók támogatásáért, aki szeretné követni a verseny alakulását, az ITT megteheti.

Forrás: Tóth Krisztián Márk / Háfra Zsolt RXP - Sic58 Magyarország


(1 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk decemberi száma

amiocimlap201912 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 49 vendég böngészi

bav logo kicsi banner