Ring Magazin

Szombat, 2019. Október 19.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Országjáró ORSZÁGJÁRÓ Kisoroszi- avagy ahol a kiszolgálás pocsék

Kisoroszi- avagy ahol a kiszolgálás pocsék

E-mail Nyomtatás PDF

A Rácz Vendéglőben jártunk Kisorosziban, Pünkösd vasárnapján. A következő helyzettel szembesültünk.

Mire kiértünk éhesen, fáradtan már 12.30 volt. Baráti társaságunkban volt egy kismama.

A vendéglőben legalább 15 üres asztal, de a pincér nem engedte a kismamát leülni, arra hivatkozva, hogy rengeteg foglalásuk van. Üresen kongott az egész hodály. Elnézést se kérve, annak tudatában, hogy a vendég úgyis visszajön, előrendelést vettek fel. Még két órát sétáltunk, hogy kivárjuk a rendelés időpontját.


Mire visszaértünk, egy fokkal kedvesebben kihúzták a padot, mikor külön szóltunk. Kiszolgáltak mindannyiunkat kb 40 perc után, a kismama barátunkat utoljára. Ő csak egy salátát rendelt. Mihelyt megkóstolta rosszul lett az ízétől. Zsíros húscafatok, tavalyi saláta, valami rettenetes öntettel. Az ember a kutyájának sem ad ilyen moslékot.  A pincér elnézést se kért, viszont a számlát elénk rakta.


Budán egy átlag vendéglőben is olcsóbb 1 leves, 2 második és 1 saláta.


Kifizettük a számlát és figyeltük  a többi asztalt. Másokkal is eljátszották ugyanezt, mégsem állt fel senki, nem szólt. És ezek után az értelmiségi segítsen a magyar parasztnak, aki ezt szó nélkül hagyja?


Azonnal ki kellene vizsgáltatni a lejárt élelmiszereket ebben a vendéglőben. A másik barátunk is rosszul lett az ételtől, amit rendelt. ÁNTSZ, tulajdonos, stb. Sőt. az egész személyzetet le kell cserélni. Ehetetlen az étel. Mi estére értünk vissza Budapestre, elcsigázottan, és kb annyiba került ez az utunk, amennyiért 2 napra wellness hétvégére mehettünk volna egy balatoni szállodába, ellátással.


(1 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk októberi száma

amio 19okt 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 193 vendég böngészi

bav logo kicsi banner