Ring Magazin

Hétfô, 2019. November 18.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Sport Nehéz magyar péntek az Italian Baja-n

Nehéz magyar péntek az Italian Baja-n

E-mail Nyomtatás PDF
aaaaaaaaaaaaaaaa
 
Az adminisztratív és technikai átvétel után tegnap elrajtolt a 2019-es Italian Baja, a Garamvölgyi Zoltán és Takács Antal vezette Yamaha Garilla Racing Teammel a mezőnyben. A fiúk nagy célokkal vágtak neki az olasz világkupa futamnak, de a pénteki szuperspeciál nagyon megnehezítette a dolgukat. 
 
Ugyan csak rövid szakaszról beszélünk, de ezen a távon akkora mennyiségű vízzel találkozott a magyar egység, ami megoldhatatlan feladat elé állította a technikájukat:
 
„Sajnos ma csupán 5 km jutott nekünk. Egész nap a szuperspeciálra vártunk, de szenvedés volt minden megtett méter. A rajtunkat követően folyamatosan az egyik kaland a másik után ért bennünket. Az egyenesekben sem volt könnyebb, szinte semmit nem láttunk a portól, messze nem éreztük komfortosan magunkat, sőt egyenesen félelmetes volt vezetni. Ezt követően érkeztünk meg ahhoz a folyómederhez, ami alaposan rányomta a bélyegét a péntekünkre: nagy tempóval mentünk neki az átkelésnek, de nem volt meg hozzá a kellő erőnk
 
A becsapódásnál sajnos vizet nyelt az elektronika, ami a motor működésére is kihatással volt, és a kuplung is leégett, így önerőből nem is tudtunk kikecmeregni. A srácok rengeteget dolgoztak, hogy rendbe hozzák a károkat, hatalmas köszönettel tartozunk nekik! Hála Birkner Gábor, Karai József és Csató Attila gyors és pontos munkájának, sikerült megjavítani az autót. Holnap az utolsó helyről, de FOLYTATJUK az Italian Baja-t!” - nyilatkozta lapunknak Garamvölgyi Zoltán pilóta.
 
Ma háromszor 90 kilométer vár a versenyzőkre, köztük a T3-as kategória résztvevőire.

(2 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk novemberi száma

amiocimlap 201911 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 124 vendég böngészi

bav logo kicsi banner