Ring Magazin

Hétfô, 2019. November 18.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Életmód Otthon 2019 – a műfüvek új generációja

2019 – a műfüvek új generációja

E-mail Nyomtatás PDF

mufu 1Fűre lépni szabad! A Műfű Shop elhozza a műfüvek új generációját: idén a luxus minőség, puhaság és kifinomult részletesség az elsődleges szempont saját márkás termékeinknél, az enJoy Grass kollekciónál.

A műfű előnyei többek között, hogy nem kell locsolni, nincs hatalmas vízszámla, nincs kerti munka, nem igényel nyírást, kutyabarát, kedvencünk nem tesz kárt benne, színtartó, mindig élén, üdítő a látványa. Különböző kategóriák közül választhatunk, aszerint, hogy milyen igénybevételre szánjuk. Így van otthoni, állatbarátoknak javasolt, közületi, multisport, óvodai-játszótéri. Valamennyi műfüvünk 10-15 év élettartammal és kimagasló UV garanciával rendelkezik.
S amíg a szezon tart, folyamatos akciót is hirdetünk! Az akció a készlet erejéig tart, figyelem, nehogy lemaradjon róla! Aktuálisan akciós termékeinket megtalálják webshopunkon!
Honlapunkról letölthető a műfű részletes lerakási útmutatója, ám amennyiben tanácsra van szüksége, kollégáink szívesen segítenek, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a kertből, kérdezzen bátran!

mufu 2

Varázsolja otthonát egyedivé az új generációs műfüveinkkel, amelyek kül- és beltéren egyaránt páratlan érzést és különleges látványt nyújtanak. Látogasson el oldalunkra, és vásároljon akár online (www.mufushop.hu), akár személyesen áruházunkban: Europarkett Áruház, 1173 Budapest, Pesti út 240.

Email: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.
Mobil: 20/26 26700
www.mufushop.hu


(0 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk novemberi száma

amiocimlap 201911 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 161 vendég böngészi

bav logo kicsi banner