Ring Magazin

Vasárnap, 2019. December 8.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Életmód Otthon Ki-kapcsolódás

Ki-kapcsolódás

E-mail Nyomtatás PDF

amio 1906Ki ne szeretné a teraszát vagy erkélyét földi paradicsommá változtatni? Mérettől függetlenül számos olyan megoldás létezik, amelyek alkalmazkodnak bármely kültérhez, s velük egyedivé tehetjük a sajátunkat is. Színes egynyáriak, dézsában illatozó fűszernövények, műfű, természettel harmonizáló színek, izgalmas textilek, lámpások mind-mind hozzásegítik teraszunkat ahhoz, hogy tökéletes terepet biztosítson a kikapcsolódáshoz. A tervezők fáradhatatlanul ontják újabb és újabb kültéri kollekcióikat a letisztult vonalú bútoroktól a napernyőkön át a legapróbb kiegészítőkig, amelyek feldobják hangulatunkat. Újítsunk be egy hűsítő árnyékoló-val, különleges napvitorlával, trendi ülőgarnitúrával, hogy a forróbb nyári napokat is a szabadban indíthassuk egy kapucsínóval vagy hideg itallal. És hogyan igazodjunk el a hatalmas választékban? A választ megtalálják oldalainkon.
Június az a hónap, amelyben kertünket talán a legtöbbször tudjuk használni. E havi számunkban mediterrán és modern hangulati elemeket keverő, igazi szabadságérzetet közvetítő provence-i kertet mutatunk be, bátran lessenek el belőle ötleteket! A tér persze a falakon belül is felszabadítható: inspirálódjanak lakásbemutatóinkból, amelyeknek vidám színei a nyarat idézik, s amelyek között egészen aprókat is találni. Fiókos szekrények, polcok, beugrások kihasználása, falak átszabása… mindig lehet optimalizálni a rendelkezésre álló négyzetmétereket, különösen ha szűkében vagyunk a helynek. Üdítő olvasást kívánunk!

dr. Vérti Zsuzsanna
főszerkesztő

http://amiotthonunk.hu/lapozgato


(1 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk decemberi száma

amiocimlap201912 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 145 vendég böngészi

bav logo kicsi banner