Ring Magazin

Hétfô, 2019. Szeptember 16.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Sport Kecskés Tamás dobogón Cerviában

Kecskés Tamás dobogón Cerviában

E-mail Nyomtatás PDF

kecskestamasdobogon 1Hétvégén Cerviaban rendezték a CIV MiniMoto bajnokság második fordulóját, ahol megint rendkívül komoly nemzetközi mezőny jött össze. A pályán ott volt Kecskés Tamás is, aki ismét remek teljesítménnyel hívta fel magára a figyelmet.

Mint ahogyan azt korábban már megírtuk, Tamás ezúttal egyedül vágott neki a hétvégének, szülei nem tudtak vele tartani. Ez egy rövid ideig rányomta a bélyeget a tehetséges kisfiú kedvére, ám hamar átlendült a holtponton. Pénteken tartották a szabadedzéseket, ez különös jelentőséggel bírt, hiszen Tomi korábbról nem rendelkezett gyakorlati tapasztalatokkal az aszfaltcsíkról.

Az első ismerkedő körök után egyre jobban ráérzett az ívekre, és folyamatosan gyorsult. A hatalmas létszám miatt a kvalifikációra és a versenyre kettéválasztották a mezőnyt, de Kecskés Tamást ez sem tudta megzavarni. A szombati időmérőn a második helyet szerezte meg a tini, és másnap sem volt megállás: a versenyen magabiztos előnyt kimotorozva másodikként végzett, de az első hely is lőtávolon belül volt.

A bajnokság nívóját és erősségét figyelembe véve ez nagy fegyvertény, hiszen majd minden MotoGP sorozatban versenyző pilóta a CIV MiniMoto bajnokságában tette meg az első lépéseket, és szerezte meg az alapokat a későbbi remek szerepléshez. Noha az eredmény bíztató fejlemény a jövőre nézve, Kecskésék nem várnak csodát, ebben a korban ugyanis a dobogós helyezéseknél sokkal fontosabb a bivalyerős olasz mezőnyben megtett minél több kilométer.

Forrás: Tóth Krisztián Márk / Háfra Zsolt / RXP-Sic58 Magyarország


(0 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk szeptemberi száma

cimlap 1909 resize 

Bővebben az Életmód rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 71 vendég böngészi

bav logo kicsi banner