Close

Kecskés Tamás felkészülten indul Cervia-ba

aaaaaaaaaaabbb1

Az előttünk álló hétvégén folytatódik a CIV MiniMoto bajnokság, ezúttal az olaszországi Kartodromo Happy Valley-n, Cervia-ban esnek egymásnak a legjobb utánpótláskorú versenyzők. A mezőnyben természetesen ezúttal is ott lesz Kecskés Tamás, akinek a kőkemény ellenfelek mellett egy másik kihívással is meg kell küzdenie.

Tomit ezúttal nem kísérik el szülei, aki Bereczki Dávidékkal utazik a soros megmérettetésre. Édesanyja elmondása szerint ez egy apró, ám annál lényegesebb kis próbatétel, amely erősíteni fogja Tamás mentális teherbírását:

„Tomika még csak kilenc esztendős, ám korához mérten nagyon talpraesett, önellátó kisfiú. Természetesen nem lesz egyedül, Bereczki apuka vigyázó szeme végigköveti őt egész hétvégén. Kíváncsi vagyok, hogyan hat majd rá ez a szituáció, hiszen most először alakul úgy, hogy nem vagyunk mellette egy versenyhétvégén. A bajnokság első fordulójában csak egy hajszál hiányzott az eredményes kvalifikációjához, ezért sokat dolgoztunk az elmúlt hetekben. Részt vettünk Ferrara-ban egy gyakorlóversenyen, ahol sikerült dobogóra állni, mellette itthon rengeteget bójáztunk, és igyekeztünk a fiunk mentálisan is minél jobban felkészíteni. Nem lesz egyszerű a feladat, a cerviai pálya nagyon trükkös vonalvezetésű, ráadásul még ismeretlen is Tomi számára. Ennek ellenére nagyon bízunk a fejlődésben!” – összegezte Kecskés Tamás édesanyja, Csanádi Eszter a fiára váró feladatokat.

A CIV MiniMoto bajnokság másik magyar indulója Bereczki Dávid, aki Tamáshoz hasonlóan szintén az Sic58 – RXP Junior Teamben húzza a gázt.

Forrás: Tóth Krisztián / Háfra Zsolt / Sic58 – RXP Magyarország

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top