Ring Magazin

Hétfô, 2019. Jûlius 22.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Sport Kecskés Tamás magára talált Ferrarában

Kecskés Tamás magára talált Ferrarában

E-mail Nyomtatás PDF

 aaaaa11

A hétvégi edzőversenyen Tamás a nem éppen ideális körülmények között is remekül elkapta a fonalat. A pályabejáráson még nem esett az eső Ferrarában, viszont már ekkor nedves volt az aszfalt: szombaton reggel aztán esőre ébredtek a versenyzők, így az első, 15 perces edzésre nem is engedték fel a gyerekeket, mert a körülmények alkalmatlanok voltak a motorozásra.

Tamás számára a második felmenetel a motor ellenőrzésével telt, a többin pedig folyamatosan gyorsult, fejlődtek az ívei és a féktávjai is, délutánra már megütötte a saját maga által elvárt szintet.

Vasárnap már az esős időjárásnak megfelelően állították be a gépeket a szerelők, ekkor tartottak ugyanis az edzéseket és a futamokat is. A versenyzői eligazításon felhívták a gyerekek figyelmét a pálya zord állapotára, mert a szél folyamatosan felhordta a szemetet az ívekre, ami így extra veszélyesnek bizonyult. Tomi tartott a kialakult helyzettől, de ügyes motorozással végül a harmadik helyre hozta be a technikát - a második versenyt pedig már nem is tartották meg.

A Marco Simoncelliről elnevezett kupán nem indult az teljes CIV mezőny, viszont a színvonal hasonló volt a bajnoki versengéséhez. Itt állt helyt Tamás a minimotoval, és a megszerzett pályaismeret, valamint a rutin mindenképpen sokat fog jelenteni neki a következő, éles verseny alkalmával, amit júniusban rendeznek meg, ugyancsak ezen a helyszínen.

Forrás: Tóth Krisztián Márk / Háfra Zsolt RXP - Sic58 Magyarország


(2 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk júliusi száma

amio 201907 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 197 vendég böngészi

bav logo kicsi banner