Ring Magazin

Hétfô, 2020. Január 20.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Életmód Otthon Új fényben

Új fényben

E-mail Nyomtatás PDF

amio 1905Ha csak tehetjük, költözzünk ki egy új kaspóval, dizájn mécsessel vagy más lenyűgöző fényjátékú hangulatvilágítással megszépített kertünkbe, teraszunkra, hiszen nincs is annál üdítőbb élmény, mint ilyen környezetben lepihenni egy színes, kortárs napozóágyba (lásd kerti válogatásainkat a 12–16. oldalon). Ám ugyanilyen jótékonyan hatnak az energetizáló napsugarak belső enteriőrjeinkre is: kitárt ablakainkon keresztül beárad a fény, és egészen új színben engedi láttatni otthonunkat, ösztönözve bennünket új ötletek megvalósítására.
Top trendjeink nyomán újítsuk meg lakásunk központi helyiségét, a nappalit is, ha mód van rá, nyissuk egybe az étkezővel és konyhával, hogy az új hármas alternatív funkciókkal kibővülve még jobban szolgálja kényelmünket. Négy lakásriportunkból inspirálódjunk a tavaszi színpaletta használatára, lessük el bátran a fogásokat tehetséges lakberendezőink munkáiból: variáljuk a sárgák, kékek, zöldek különböző árnyalatait, nem ragaszkodva az idei pantone trendekhez sem, hiszen mindenki szabadon választhatja meg kedvenc színeit! Ne féljünk az eredeti megoldásoktól, egy új pöttyös tapétával, divatos halványrózsaszín hexagon csempével varázsoljuk át a régi fürdőszobát vagy zöldekkel, növényi mintákkal a hálószobát. Természetesen nem feledkeztünk el a lakás- és házfelújítókról sem (lásd szakcikkeinket a penészedés megelőzéséről és a gondos alapozásról), de az új DIY-ra vagy receptre vágyók is megtalálják a kedvükre valót. Mottónk most is a kellemes és a hasznos összekötése, májusi számunkhoz jó olvasást kívánunk!

dr. Vérti Zsuzsanna
főszerkesztő

http://amiotthonunk.hu/lapozgato


(2 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk decemberi száma

amiocimlap201912 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 25 vendég böngészi

bav logo kicsi banner