Ring Magazin

Kedd, 2019. Május 21.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Sport Kecskés Bence: 12 évesen 220-al Misanóban

Kecskés Bence: 12 évesen 220-al Misanóban

E-mail Nyomtatás PDF
a1a
 
Kecskés Bence a sikeres valenciai motorozás után, most első misanói edzésére készül, amelyet rendszeres erőnléti edzések előztek meg.
 
Bence nagyon várja, hogy szerdán kigurulhasson a boxból, mert sosem versenyzett itt korábban és hajtja a tettvágy.
 
Minden kanyar és ív újdonság lesz számára, ugyan amit lehetett, begyakorolt a szokásos szoftverek segítségével, de azok nem adják vissza az ívek esetleges trükkjeit. A fiatal pilóta nem aggódik, mert tudja, hogy Paolo Simoncelli kezei között jó helyen van, illetve gyors alkalmazkodó képességének köszönhetően bízik a jó köridőkben.
 
A PreMoto 3-as szezon március végén a Marco Simoncelli nevét viselő pályán rajtol el, így ez a kétnapos, gondosan felépített motoros edzés remek táptalaja az első megmérettetésre való felkészülésnek. Ez egy új kategória a fiatal tehetség számára, így nem lesz egyszerű már a nyitányon az élen végezni, és további nehézség, hogy az új motorjával eddig csupán csak kétszer tudott edzeni. Azonban a nehézségeket leszámítva a 12 éves tininek minden esélye megvan az eredményes bemutatkozásra.

(2 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk májusi száma

amio 19majus 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 90 vendég böngészi

bav logo kicsi banner