Ring Magazin

Hétfô, 2019. Szeptember 16.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Életmód Otthon Vonzások és választások

Vonzások és választások

E-mail Nyomtatás PDF

amiocimlappal 190201Megjelent A Mi Otthonunk magazin februári száma

Megint egy újabb évkezdés, és ez minden bizonnyal új terveket hoz magával. Talán már körvonalazódott bennünk otthonunk átalakításának mikéntje, ám az is lehet, hogy még csak ötletek után kutatunk. Jó hír, hogy idei első lapszámunkban is záporoznak a bombabiztos tippek, praktikus tanácsok. Aktuális és AMIO’trend rovatainkból megismerhetjük, mely színekkel, színkombinációkkal, bútordarabokkal újíthatjuk meg lakásunkat akár csak kisebb erőfeszítés árán is, legyen szó az örök klasszikus fekete-fehér párosról vagy az energetizálóbb divatszínekről, mint a pink peacock és a citromsárga. A ma újra divatos rattan bútorokhoz, étkezőasztalunk fölé lógó dizájn lámpáinkhoz pedig lapozzák fel válogatásunkat! 2019 lakberendezési trendjei szinte leugranak oldalainkról, öt inspiráló, élő lakásbemutatónk tehetséges és tapasztalt lakberendezőinek tudásából pedig rengeteget elleshetünk, bármely helyiség modernizálását tűztük ki célul.
Szokás szerint szakmailag specifikusabb kérdésekről is szólunk, ezúttal az ablakcsere vagy ablakfelújítás, illetve a vályogház-téglaház dilemmáját segítünk eldönteni, így nincs más teendő, mint végigolvasni szakmai tanácsainkat! Magazinunkból mindent megtudhatnak, ami hiányzik ahhoz, hogy a lakás vagy ház enteriőrjei megújuljanak, ne féljünk hát a változásoktól! Jó olvasást!

dr. Vérti Zsuzsanna
főszerkesztő

http://amiotthonunk.hu/lapozgato


(3 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk szeptemberi száma

cimlap 1909 resize 

Bővebben az Életmód rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 53 vendég böngészi

bav logo kicsi banner