Close

Hírek a Magyar Ingatlangazdálkodók Szövetségéből

migsz logo2018

Hazánkban a Magyar Ingatlangazdálkodók Szövetsége (MIGSZ) szervezi és fogja össze az ingatlan – és vagyonkezelés, a vagyongazdálkodás és fenntartás, az ingatlanforgalmazás és vagyonértékelés, továbbá az ingatlanbefektetéssel foglalkozó tagok szakmai tevékenységét.

Ennek keretében egyezteti és képviseli tagjainak gazdasági és szakmai érdekeit, elősegíti a szabad vállalkozást, az egységes ingatlan és vagyonértékelési tevékenység megszervezését, az ingatlan- és vagyonkezelést. Az ingatlanforgalmazás szakmai színvonalának emelése érdekében oktatásokat, konferenciákat szervez, kezdeményezi és elősegíti a nemzetközi, gazdasági és szakmai kapcsolatokat. Ennek egyik aktuális eseménye, hogy dr. Németh Miklós ingatlanjogászt, a szervezet főtitkárát a szlovák-magyar gazdasági együttműködés előmozdításáért végzett másfél évtizedes munkájának elismeréseként a közelmúltban tüntette ki a szlovák partnerszervezet (NARKS). E kapcsolatok személyes jellegét árnyalja, hogy nemrégen egy szálloda akvizíciót is közösen vezetett le szlovák partnereivel. Dr. Németh Miklós 2006–2010 között az Európai Ingatlantanács ingatlankezelési divíziójának alelnöke volt Brüsszelben, számos határon átnyúló, illetve európai uniós gazdasági projekt vezető közreműködője, és több magyar ingatlangazdálkodó cég – Szeged, Miskolc,Győr,Debrecen,Újpest és Kőbánya és Angyalföld – vagyonkezelésének uniós szakmai minősítése is a nevéhez fűződik.

migsz 181218

A képen jobbról dr. Németh Miklós MIGSZ főtitkár, Jan Palencar NARKS elnök,  valamint  Szabó Zsolt magyar ügyekért felelős elnökségi tag látható.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top