Ring Magazin

Vasárnap, 2019. Jûlius 21.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Életmód Otthon Szeptembertől szebben - megjelent az A Mi Otthonunk szeptemberi száma

Szeptembertől szebben - megjelent az A Mi Otthonunk szeptemberi száma

E-mail Nyomtatás PDF

amio 201809A napsütéses vakáció után figyelmünk ismét otthonunk belső tereire irányul, mindent megmozgatunk, hogy kedvet csináljunk gyermekeinknek az iskolakezdéshez. Egy trendi bútor, új olvasólámpa, díszpárna a gyerekszobába máris pozitívan hat érzékeikre, ösztönzi őket a tanulásra. Neon fali fények, képregény inspirálta polcok, óriás legó bútorszettek és más kreatív kiegészítők választékéval várjuk hát olvasóinkat szeptemberi színes összeállításainkban.
Ám nem csak a kisebbekre gondoltunk! Követve az aktuális nemzetközi trendeket, komfortosabbá tehetjük fürdőszobánkat dupla mosdóval, térbe állított fürdőkáddal, konyhánkat egy szép szagelszívóval, nappalinkat egy merész, finom kidolgozású réz csillárral, fókuszpontot, melegséget adhatunk egy-egy saroknak dekoratív falkárpittal, egyedi kőburkolattal vagy bőrpanellel. Lakberendezés iránti szenvedélyünket enteriőrtervezőink innovatív munkáival igyekszünk ösztönözni: finom tónusokkal és textíliákkal berendezett, dinamikus otthonokba kalauzuljuk el olvasóinkat, a meghökkentően high-tech megoldások mellett felfedezhetünk bennük egyszerűbbeket is.
Bízunk benne, hogy e havi lapszámunkban is találnak számos jó megoldást, hisz egy kényelmesebb, hívogatóbb otthon a ránk váró esős napokban is segít derűsnek maradni.

dr. Vérti Zsuzsanna
főszerkesztő

http://amiotthonunk.hu/lapozgato


(1 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk júliusi száma

amio 201907 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 186 vendég böngészi

bav logo kicsi banner