Close

Virtuózok – Mesterkurzus Borospatakán

virtuozok

Ugye emlékszünk a nagysikerű Virtuózok tehetségkutató műsorra. A Virtuózok a valódi tehetségeket keresi és mutatja be a közönségnek, és a televízióműsor után sem engedi el a a fiatal zenészek kezét. A program alappillére a tehetségek felfedezésén túl az ifjú zenészek gondozása, támogatása hosszú távon.

Világszerte megszámlálhatatlan zenei verseny létezik. Se szeri, se száma a különböző tévécsatornákon futó tehetségkutató műsoroknak, amelyeken a különleges pillanatokat, a sziporkázó egyéniségeket, a kivételes produkciókat keresik, mindezzel nézők millióit szögezve a képernyők elé. A tehetségkutatók sikere nyomán született meg a gondolat, hogy ezt a figyelmet, kíváncsiságot és népszerűséget egyedi célok mentén a világon először a klasszikus zenére irányítsák egy magyar fejlesztésű tehetségkutató műsorsorozat keretében. Így született meg a Virtuózok – olvasható a műsor honlapján.
A napokban az erdélyi Borospatakán Molnár Levente operaénekes énekórát tart a csíkszeredai Dér Júliának a közmédia komolyzenei tehetségkutató műsora, a Virtuózok ötödik évadának előválogatójára felkészítő mesterkurzuson az erdélyi Gyimesközéplokhoz tartozó Borospatakán. 

MTI Fotó: Veres Nándor

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top