Ring Magazin

Hétfô, 2019. Szeptember 16.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Életmód Otthon A nyár színei - megjelent az A Mi Otthonunk nyári duplaszáma

A nyár színei - megjelent az A Mi Otthonunk nyári duplaszáma

E-mail Nyomtatás PDF

cimlap 1807Elég volt a fehér falakból és fekete kanapékból? Mert a biztonság kedvéért mindig a legegyszerűbbet választjuk, azt gondolva, hogy nem követünk el vele nagy hibát?… A minimalizmusnak megvannak a maga funkciói, charme-ja, a lakberendezés tényleg nem arról szól, hogy a huszadik porcelánvázának is helyet találjunk zsúfolt enteriőrjeinkben. Tény az is, hogy egy minimalista enteriőr rendre jól mutat a magazinok fényes oldalain, a benne élőknek azonban nem mindig okoz olyan nagy örömet. Miért is ne vágynánk egy kis extravagáns egzotikumra a szürke hétköznapok ellen?
Magazinunk legújabb, nyárias inspirációival tegyük frissebbé otthonunkat! Egy érdekes minta, textúra, mint a távoli utazások emlékét idéző zellige mozaik, egy indigókék shibori textil, egy dzsungelhangulatú kanapé vagy akár egy páfrányleveles párna… higgyük el, örömünkre szolgál majd! Óvakodva a túlzásoktól, néhány színes apróság határozottan jót tesz kedélyállapotunknak, és meg is újítja otthonunkat. A meleg napokra rendezkedjünk be a kültéri vendégvárásra, étkezzünk a szabadban, stílusosan, megmutatjuk, mit és hogyan. Gazdag lakásriportjainkból ötleteljenek bátran, alkossanak, hagyják szárnyalni fantáziájukat, válogassanak magazinunk színes, hasznos, izgalmas írásai között – jártunk az indiai rezidencián is.
Jó feltöltődést, szép nyarat kívánunk minden kedves olvasónknak!

dr. Vérti Zsuzsanna
főszerkesztő


(1 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk szeptemberi száma

cimlap 1909 resize 

Bővebben az Életmód rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 100 vendég böngészi

bav logo kicsi banner