Ring Magazin

Hétfô, 2019. Jûlius 22.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Életmód Otthon Dekorálás, felújítás, kert - megjelent az A Mi Otthonunk magazin júniusi száma!

Dekorálás, felújítás, kert - megjelent az A Mi Otthonunk magazin júniusi száma!

E-mail Nyomtatás PDF

amio 201806A három közül valamelyik érint bennünket? Ha igen, mi készültünk a válasszal, magazinunk legújabb számában profi megoldások, hasznos ötletek, legfrissebb trendek várják olvasóinkat. A nyári kánikulában különös figyelmet élvez fürdőszobánk, segítve mindennapjaink komfortját, ezért érdemes elgondolkodni felújításán. Ismerjük meg a legújabb divatszíneket, az XXL zuhanyok előnyeit, a legmodernebb, ergonomikus fürdőszobakellékeket, az új épületgépészeti megoldásokat, amelyekkel nemcsak trendivé, de praktikussá is tehetjük e fontos szegletét otthonunknak (12. és 80. oldal). De ha csupán arra vágyunk, hogy kényelmesen elnyújtózkodjunk egy nyugágyon, az év e szakaszában ezt is megengedhetjük magunknak lelkiismeret-furdalás nélkül. Várjuk vendégeinket finom grillvacsorára profi kerti sütőkkel felszerelkezve (6. oldal), meglepetésükre süssünk finom házi linzert (70. oldal), terítsünk hangulatos DIY poháralátéttel (68. oldal)! Változtatnánk enteriőrjeink hangulatán? Néha elegendő csupán egy részlet, mint amilyen egy csillogó ikonikus réztárgy, és máris otthonunkban a glamour életérzés (20. oldal). Vagy elképzelünk kertünkbe egy hangulatos szaletlit, kerti sütőt, gabion támfalat? Ezzel kapcsolatos szakmai tanácsaink a 76. oldalon olvashatók.
Döntsünk bárhogy is, magazinunk bőséggel kínál megvalósítható projekteket, amelyekről álmodozhatunk egy szebb otthon ígéretével.

dr. Vérti Zsuzsanna
főszerkesztő

http://amiotthonunk.hu/lapozgato


(1 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk júliusi száma

amio 201907 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 166 vendég böngészi

bav logo kicsi banner