Ring Magazin

Szombat, 2018. December 15.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Hír és hátTér Belföld Polgárné Vida Judit a Fővárosi Törvényszék megbízott elnöke

Polgárné Vida Judit a Fővárosi Törvényszék megbízott elnöke

E-mail Nyomtatás PDF

polgarnevidajPolgárné Vida Juditot bízta meg a Fővárosi Törvényszék elnöki feladatainak ellátásával Handó Tünde, az Országos Bírósági Hivatal (OBH) elnöke - tudatta a hivatal sajtóosztálya hétfőn közleményben.

Az egy éves megbízásra azt követően került sor, hogy a törvényszéki elnöki álláshelyre kiírt pályázat másodszor is eredménytelen lett.
Polgárné Vida Judit 1988 óta dolgozik a bírósági szervezetben. 1990-ben kapott bírói kinevezést, 2005-tól a Fővárosi Törvényszék tanácselnöke, 2008-ban a törvényszék polgári kollégiumának vezető-helyettesévé nevezték ki.
Polgárné Vida Judit 2009 és 2011 között az Országos Igazságszolgáltatási Tanács tagja, majd 2012 és 2013 között a Fővárosi Törvényszék általános elnökhelyettese volt, 2016 szeptemberétől pedig az OBH igazgatási elnöki biztosaként dolgozott. Főbb feladatai közé tartozott a bírósági vezetők értékelési modelljének kidolgozása, a vezetőképzési program kialakítása és az egységes arculatú ügyfélközpontok kialakításának koordinációja - közölte az OBH Kommunikációs Osztálya.


Forrás: MTI


(1 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk decemberi száma

amio 20181206 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 216 vendég böngészi

bav logo kicsi banner