Ring Magazin

Vasárnap, 2019. Április 21.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Hír és hátTér Belföld Polgárné Vida Judit a Fővárosi Törvényszék megbízott elnöke

Polgárné Vida Judit a Fővárosi Törvényszék megbízott elnöke

E-mail Nyomtatás PDF

polgarnevidajPolgárné Vida Juditot bízta meg a Fővárosi Törvényszék elnöki feladatainak ellátásával Handó Tünde, az Országos Bírósági Hivatal (OBH) elnöke - tudatta a hivatal sajtóosztálya hétfőn közleményben.

Az egy éves megbízásra azt követően került sor, hogy a törvényszéki elnöki álláshelyre kiírt pályázat másodszor is eredménytelen lett.
Polgárné Vida Judit 1988 óta dolgozik a bírósági szervezetben. 1990-ben kapott bírói kinevezést, 2005-tól a Fővárosi Törvényszék tanácselnöke, 2008-ban a törvényszék polgári kollégiumának vezető-helyettesévé nevezték ki.
Polgárné Vida Judit 2009 és 2011 között az Országos Igazságszolgáltatási Tanács tagja, majd 2012 és 2013 között a Fővárosi Törvényszék általános elnökhelyettese volt, 2016 szeptemberétől pedig az OBH igazgatási elnöki biztosaként dolgozott. Főbb feladatai közé tartozott a bírósági vezetők értékelési modelljének kidolgozása, a vezetőképzési program kialakítása és az egységes arculatú ügyfélközpontok kialakításának koordinációja - közölte az OBH Kommunikációs Osztálya.


Forrás: MTI


(1 értékelés)
 

Hozzászólások  

 
0 #1 Pálos Trend 2019-01-03 11:47
A rózsadombi diktátum óta nyílt titok, hogy sehonnai bitangok százezreit akarják a magyar NEMZETTESTBE oltani!
Itt most naprakész trükkjét mutatom be a Patkányforradal om unokái által működtetett egyik legnagyobb ómigráns betelepítő cégnek (Intrum Justitia! - ami manapság már csak INTRUM néven szedi áldozatait!).
Fontos megjegyezni, hogy Trianon második felvonása most zajlik a bankok és a Soros féle idegenszívű spekulánsok Jézus gyilkos fajtája által, akik már egyszer sikeresen felkoncolták Magyarországot!
Az INTRUM vezetője Felfalusi Péter !!!
Az Intrum kiíratja árverésre az ingatlant!!!
...és Felfalusi Péter másik cége a Lakóingatlan-Forgalmazó Kft!!! az árverésen megveszi!!!
Ja és a végrehajtó elfelejti kiértesíteni a tulajt az árverezésről!
Létezik, hogy ÚJ USRAHELL megteremtésén munkálkodik a jelenlegi kormány is a Rózsadombi Diktátum ránk erőszakolt pontjai szerint… vagy ÉN LÁTOK RÉMEKET?!...
Idézet
 

Megjelent A Mi Otthonunk áprilisi száma

amio 2019apr 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 26 vendég böngészi

bav logo kicsi banner