Ring Magazin

Hétfô, 2019. Jûlius 22.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Életmód Otthon Megjelent az A Mi Otthonunk áprilisi száma!

Megjelent az A Mi Otthonunk áprilisi száma!

E-mail Nyomtatás PDF

amiocimlap 201804A hosszú, hideg, esős hónapok után egy dologról álmodunk csupán: a kirobbanó és új ígéretekkel érkező napfényes tavaszról. Ennek jegyében rajzoljuk föl áprilisi számunkban a megújulás portréját. Aktuális rovatunk bátorít bennünket, hogy invitáljunk otthonunk falaira varázslatos divatszíneket, vigyünk több világosságot, vidámságot enteriőrjeinkbe minyonsárga dekorációkkal vagy buja természetet idéző zöldekkel. Egy rattan „egg” függőszék, egy türkiz kanapé vagy egy madárfészek formájú ikonikus fotel… megannyi szemet gyönyörködtető és komfortos darab, kényelmesebbé téve délutánjainkat, amelyekben öröm megpihenni a múló tavaszi fáradtság perceiben. Mert a kertbe, teraszra költözés most még kicsit korai, pompás átmenet azonban egy meghitt veranda vagy egy ilyen hangulatú szeglete otthonunknak. Bemutatunk néhány szép, ide illő trendi kiegészítőt natúr és zöld színekben, de további tippeket meríthetnek ehhez inspiráló barcelonai lakásriportunkból is.
A tavasz az építkezők, felújítók várva várt időszaka, ezért
a szezonnyitó Construma hónapjában azok számára, akik még csak tervezik új otthonunkat vagy már bele is kezdtek a munkálatokba, bemutatunk néhány energiahatékony építőanyag-ipari újdonságot, továbbá kézzelfogható tanáccsal szolgálunk a mind fontosabbá váló háztartási méretű vízkezeléshez.
Lelje örömét oldalainkban, és éljen a tavasz!

dr. Vérti Zsuzsanna
főszerkesztő

http://amiotthonunk.hu/lapozgato


(1 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk júliusi száma

amio 201907 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 171 vendég böngészi

bav logo kicsi banner