Ring Magazin

Péntek, 2019. Február 22.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Hír és hátTér Pásztázó Tömegeket vonzott a cseresznyefák virágzása Tokióban

Tömegeket vonzott a cseresznyefák virágzása Tokióban

E-mail Nyomtatás PDF

Virágba borultak a híres japán cseresznyefák az ország fővárosában, Tokióban, ahol a virágnézés ünnepe tömegeket vonzott.

Tömegek látogattak hétfőn népszerű helyekre Japán különböző részein, hogy élvezzék a fehér és rózsaszín virágok sokaságát.
Többen közülük piknikhez terítettek meg a Shinjuku Gyoen parkban (korábbi császári kertben), Tokió központjában, hogy a hagyományos virágnéző ünnepség (Hanami) keretében megünnepeljék a cseresznyefák virágba borulását. A cseresznyefák tövénél evés és ivás népszerű időtöltés a japánok körében.
A minden korosztályból érkező emberek a Meguro-folyó partján sétáltak a cseresznyefák alatt a japán főváros központjában. Néhányan megálltak, hogy fotókat készítsenek.
"Természetesen sok szép virág van, de semmi sem hasonlítható a cseresznye virágzásához" - mondta egy látogató, Hiroko Igarashi.
Turisták és a főváros lakói csónakokban eveztek a Császári palota környékén lévő festői tavon, a cseresznyefák mellett.

jornada.unam.mx


(2 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk februári száma

amio2019februar 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 161 vendég böngészi

bav logo kicsi banner