Ring Magazin

Vasárnap, 2019. Január 20.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Ütköző Pártok Orbán Viktor: nekünk Magyarország az első

Orbán Viktor: nekünk Magyarország az első

E-mail Nyomtatás PDF

Nekünk Magyarország az első - hangoztatta Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap elmondott 20. évértékelőjében, amelyet Budapesten, a Várkert Bazárban tartott a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület szervezésében.

Jól sikerült ez a 8 év, "jobban, mint ahogy vártuk" - értékelte a 2010 óta tartó kormányzást a miniszterelnök, úgy fogalmazva: "időarányosan talán előrébb is vagyunk, mint ahogy elterveztük". Kiemelte, hogy 10 év alatt egymillió munkahely létrehozását vállalták, és már 736 ezernél tartanak; karácsonykor nyugdíjprémiumot fizethettek a nyugdíjasoknak; és tető alá hoztak egy béremelési és adócsökkentési megállapodást.
"Úgy látom, a hibajegyzékkel együtt is, hogy ez a 8 év nem csak vállalható, de számos eredményére büszkék is lehetünk" - mondta Orbán Viktor, azt kívánva Magyarországnak, soha rosszabb nyolc éve ne legyen.
Jelezte ugyanakkor: noha az ország jobban néz ki, mint nyolc éve, de még nem olyan, amilyen lehetne, már jobban teljesít, de még nem úgy, ahogy tehetsége alapján képes lenne, "még mindig nem értünk a munkánk végére, van még abból bőven".
A kormányfő kifejtette: hisz abban, hogy Magyarország olyan hely, ahol a kemény munkát megjutalmazzák, ahol aki többet dolgozik, többet is visz haza, valamint abban is, hogy a családok tartják meg az egész országot. "Nekünk magyaroknak akkor van jövőnk, ha magyarok maradunk, ápoljuk a magyar nyelvet, megvédjük keresztény és magyar kultúránkat, megőrizzük a függetlenséget és a magyar szabadságot" - mondta.
Orbán Viktor értékelése szerint a magyar modell működik, és azért sikeres, mert magyarok milliói hisznek benne. "A munkát megbecsülni, a családokat támogatni, a nemzeti identitást megtartani, a függetlenséget megőrizni, ez a jövő, s ez a jövő a mienk lehet" - hangsúlyozta. Köszönetet mondott annak a 700 ezer embernek, aki nem segélyből, hanem már munkából tartja el családját, a munkahelyeket teremtő magyar vállalkozóknak és a családalapítás útjára lépett fiataloknak.
Az elért eredmények között beszélt a pénzügyi kiszolgáltatottság megszüntetéséről, arról, hogy "a családok a rezsivel nem a multik profitját fizetik", valamint az energiafüggőség korszakának végéről, mivel hamarosan nem csak Oroszországból, de Romániából, sőt Lengyelországból is érkezik gáz.
Kiemelte azt is, hogy nemzeti kézben van a bankrendszer több mint 50 százaléka, és nemzeti tulajdonba került a magyar médiumok több mint fele. Magyar bankrendszer és magyar médiumok nélkül nincs nemzeti függetlenség - jelentette ki.
Szavai szerint "a függetlenségünk most megvan, de az nem olyan, mint a lekvár: nem áll el a polcon, időről időre meg kell védeni". Hallgatóságától azt kérte: ne feledjék, nem szabad az ország sorsát az internacionalisták kezébe adni.
Orbán Viktor arról is szólt, hogy egy ország kormányzásához tapasztalat kell és magabiztosság, terepismeret és nemzetközi kitekintés. "Mi nem csak polgári, de nemzeti kormány is vagyunk" - tette hozzá, majd "A haza minden előtt" jelszót "modern kiadásba" öntve, kijelentette: "nekünk Magyarország az első".
Felhívta a figyelmet emellett arra, hogy Magyarország mára jócskán felértékelődött, "hírünk, ismertségünk, befolyásunk nagyobb, mint azt az ország mérete vagy gazdasági súlyunk indokolná". Szerinte ez elsősorban annak köszönhető, hogy a Fidesz-KDNP Magyarországon "nyolc éve szünetelteti a politikai korrektséget, süllyesztőbe került az euroblabla, a liberális szépelgés, a korrekt semmit mondás, a szájkosarat visszaküldtük Brüsszelnek, a pórázt pedig az IMF-nek".
Budapesten a világos beszéd a divat, itt "azt akarjuk mondani, amit gondolunk, és azt akarjuk cselekedni, amit kimondunk", nagy luxus ez a mai európai politikában, "és mi, magyarok szinte lubickolunk benne, persze jó lenne, ha a víz ritkábban fröccsenne ki a partra" - mondta.
Orbán Viktor a Fidesz 30 évéről szólva az antikommunizmust és a hazafiasságot hangsúlyozta. "Szenvedélyesen szeretjük Magyarországot, és készen állunk, hogy mindent megtegyünk érte" - fogalmazott, jelezve: ez különbözteti meg őket a többi politikai párttól.
A kormányfő az ellenzékről szólva megjegyezte: állapotukat látva nem mindig hisz a szemének, értékelése szerint Magyarország ennél többet érdemel, s nem érti, azok hogyan tudnak ilyen állapotban bizalmat kérni, sőt kormányzásra jelentkezni.
Van olyan párt, amelyik idegenlégióst igazol a listavezetői székbe, miniszterelnök-jelöltnek hívatja magát, pedig mindenki látja, csak egy "csődgondnok", akinek az jutott történelmi feladatul, hogy kivezesse az MSZP-t a parlamentből - értékelt.
Megjegyezte: a másik baloldali párt rátalál régi gyökereire, és egy volt miniszterelnök vezetésével "visszavedlik egy virtigli kommunista párttá", aki börtönnel, államosítással, új rendszerváltással fenyegeti az embereket, és szellemi tekintetben csak annyit tud mondani, hogy az egyházak fogják be a szájukat.
Kitért arra, van olyan párt is, amelyiknek annyi a mondanivalója a világról, hogy lehet más. "Zseniális meglátás, de hogy milyen legyen, azt tőlük aligha tudjuk meg" - jegyezte meg, kifejtve: ők annyira mások, hogy azt sem tudni, jobb vagy baloldaliak, nemzetiek vagy internacionalisták. "Azt sem tudjuk, ki van bent és ki van kint, olyan nagy a jövés-menés" - fogalmazott, hozzátéve: a kiváltak alapította pártoknak a nevét sem lehet megjegyezni, mert láthatósági problémákkal küzdenek és kérészéletűek.
A kormányfő a legabszurdabbnak azt nevezte, hogy egy szebb napokat is megélt nemzeti párt azzal áll elő "a mai vészterhes és migránsverte időkben", hogy az iszlám az emberiség utolsó reménye.
Nem csoda, ha az országban nem kormányváltó, hanem ellenzékváltó hangulat van - vélekedett a miniszterelnök. Azt is leszögezte: "azok vagyunk, akik azt gondolják, hogy Európa utolsó reménye a kereszténység".

A "Nekünk Magyarország az első!" feliratú pulpitusról szólva, a migrációra rátérve Orbán Viktor úgy fogalmazott: a bevándorlás miatt Európa felett sötét felhők gyülekeznek, a becslések szerint ugyanis a bevándorlók aránya gyorsuló ütemben nő majd a tőlünk nyugatra fekvő európai országokban. NATO-jelentések szerint 2020-ig 60 millió ember indul Európa felé - jelezte, megjegyezve, hogy a legtöbb bevándorló ráadásul az iszlám világból érkezik majd.
Ha minden így folytatódik, akkor Európa nagyvárosaiban egyértelmű muszlim többség lesz, s London nem a kakukktojás, hanem az első fecske lesz - mondta.
A miniszterelnök 50 perces évértékelőjében beszélt a Nyugat- és Közép-Európa közötti vitáról is, úgy értékelve, hogy Nyugat-Európa bevándorlóövezetté, kevert népességű világgá vált, és Közép-Európától különböző, merőben új fejlődési jövő felé halad.
Ezzel kapcsolatban közölte: a kerítés megépítésével, a jogi és fizikai határvédelemmel és a rendőrök példamutató helytállásával Magyarország sikeresen megvédte déli határait, "stabilan állunk a lábunkon", Nyugatról azonban - "bármennyire abszurd is" - veszély fenyeget.
A kormányfő szerint a veszélyt brüsszeli, berlini és párizsi politikusok "hozzák a fejünkre", azt akarják ugyanis, hogy Magyarország is vegye át az ő politikájukat, "azt a politikát, amely bevándorlóországgá tette őket, és megnyitotta az utat a keresztény kultúra hanyatlása és az iszlám térnyerése előtt".
Most az a "divatos nóta" - folytatta -, hogy azért kell hozzájuk hasonlóvá válni, mert ez így szolidáris. Ezért világosan ki kell jelenteni: Magyarország azokkal a nyugat-európai emberekkel és vezetőkkel szolidáris, akik meg akarják menteni hazájukat, a keresztény kultúrájukat - mondta Orbán Viktor.
A kormányfő szilárdnak ítélte a V4 országokat, s kiemelte azt is: Ausztria most fordult hazafias és keresztény irányba, Bajorországban a CSU vezetésével szellemi és politikai ellenállás épült ki, valamint várja az olasz választási eredményeket és vele együtt a fordulatot, amellyel a "józan ész, az olasz nemzeti és kulturális öntudat és Silvio Berlusconi kerül ismét kormányzati pozícióba, Forza Italia".
Nevesítette azokat az európai politikusokat is, akik az elmúlt években "belénk haraptak, de végül belénk törött a foguk". Ezek közé sorolta Werner Faymann és Christian Kern korábbi osztrák kancellárt, Matteo Renzi olasz és Zoran Milanovic volt horvát miniszterelnököt, valamint a német Martin Schulzot, aki szavai szerint mániákusan minden akart lenni és végül semmi sem lett. "Úgy látom, a lista nem zárt, van még rajta néhány kiadó hely" - jegyezte meg.
Azt is jelezte: az ellenerők, Soros György hálózata és az általa megvásárolt nemzetközi bürokraták még korántsem adták fel. Van, aki még érzi a pénzszagot, vannak, akik a globalista elittől kapott állásukat és zsoldjukat nem akarják elveszíteni - mondta, ennek "jól fejlett példányaként" hivatkozva arra a magyar Soros-szervezeti aktivistára, aki azt mondta: "szinte mindenhonnan olyanok érkeznek hozzánk, akik jobbak, mint a hazai népesség".
Szót emelt az ellen, hogy a Soros-hálózat egyik fő ideológusa, az Európa Tanács emberjogi főbiztosa "elkottyantotta", hogy titokban már évekkel ezelőtt meghirdették "a Soros-féle embertípus kitenyésztésének" programját. "Onnan nézve, mi, bennszülöttek, akiknek van saját hazájuk, saját kultúrájuk, saját vallásuk (...) mi a Soros-félék nézőpontjából reménytelen, átformálhatatlan egyedek vagyunk" - mutatott rá Orbán Viktor, kijelentve: nem fogjuk tétlenül nézni, hogy vannak, akik a Soros-terv végrehajtásán mesterkednek, és ha kell, egyre erősebb jogi fegyvereket vetünk majd be.
A kormányfő első lépésként hivatkozott a Stop Soros törvénycsomagra, kifejtve: a migrációval és migránsokkal való foglalatosságot nemzetbiztonsági engedélyhez kötik, a migránsbarát nem-kormányzati szervezeteknek (NGO) szánt külföldi támogatás egy részét átirányítják a határvédelemre, teljes pénzügyi átvilágítást rendelnek el, s akik nem hagynak fel a veszélyes terveikkel, azokat egyszerűen kitiltják, "legyenek bármilyen hatalmasok, vagy gazdagok".
"Harcolni fogunk a nemzetközi arénában is" - emelte ki, jelezve: hétfőn átadja az Európai Tanács soros elnökének, a bolgár miniszterelnöknek azt az európai törvényjavaslatot, amely megoldhatja az európai határok légmentes védelmét.
A határvédelem a fontos és nem a kötelező kvóta - tette világossá a kormányfő. "Ha ugyanis zárjuk a határokat, senki sem juthat be engedély nélkül, így nem is lesz kit szétosztani" - érvelt, megjegyezve: aki engedélyezi migránsok belépését az országába, az tartsa is meg őket, viselje is a gondjukat.
Kifejtette azt is: az ENSZ fejébe vette, hogy az év végéig tető alá hoz egy nemzetközi megállapodást a migrációról, a világszervezet el akarja fogadtatni, hogy a bevándorlás és annak elősegítése kedvezően járul hozzá a gazdasági növekedéshez és a jóléthez. Az ENSZ megszüntetné a bevándorlók határátkelését gátló akadályokat is - tette hozzá, megjegyezve: "kihúzhatjuk magunkat, ez a kerítésről szól, ezt egyenesen nekünk címezték".
A kormányfő ezt úgy értékelte: Soros György és szervezetei nemcsak Brüsszelbe és Budapestre fészkelték be magukat, hanem New Yorkba, az ENSZ-nél is, és temérdek pénzt áldoznak arra, hogy a migrációt világméretekben elfogadtassák.
De "nem vagyunk egyedül, és közösen fogunk küzdeni, hogy Soros Brüsszelben és az ENSZ-ben bemutatott tervét megfékezzük, majd megállítsuk, és ha lesz elég szövetségesünk, márpedig lehet elég szövetségesünk, akkor biztos vagyok abban, hogy a végén sikerrel is járunk" - mondta Orbán Viktor, aki a szokásos "Hajrá, Magyarország, hajrá, magyarok!" fordulattal zárta beszédét.
***

LMP: a beszéd egy másik Magyarországról szólt

 

Orbán Viktor évértékelője egy másik Magyarországról szólt - reagált a Lehet Más a Politika (LMP) miniszterelnök-jelöltje vasárnap a közösségi oldalán közzétett videóban a miniszterelnök beszédére.

Szél Bernadett hozzátette: a beszéd egy olyan Magyarországról szólt, ahol a legfontosabb kérdés, vajon megmarad-e egy olyan kerítés, amit senki sem akar lebontani, és ahol a kormány "megmentette a devizahiteleseket". Mindezt úgy mondja a miniszterelnök, hogy ma is több tízezer család retteg a kilakoltatástól - fűzte hozzá.
Orván Viktor szerint aki ma többet dolgozik, az többet is keres, ezzel szemben a valóságban a magyar emberek egyre többet dolgoznak és egyre kevesebbet keresnek - mondta az ellenzéki politikus. Úgy fogalmazott: Magyarországon a valóság harcol a propagandával, Orbán Viktor a problémákat nem megoldani, hanem letagadni akarja.
"Nincs két Magyarország, egy Magyarország van" - jelentette ki Szél Bernadett, hangsúlyozva, azonnali, radikális béremelésre van szükség, mert ha ez elmarad, és nem épít Orbán Viktor a nyugati határra is egy kerítést, lassan kiürül az ország.
Az LMP-s politikus szerint Magyarországon sokkal nagyobb támogatást kellene adni a családoknak, növelni kellene a nyugdíjakat, a pénzt az oktatásban és az egészségügybe kellene tenni.

MSZP-Párbeszéd: hazugságbeszéd volt

 

Hazugságbeszédként jellemezte a kormányfő évértékelőjét az MSZP és a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje vasárnap Budapesten. Karácsony Gergely sajtótájékoztatón úgy fogalmazott: "soha még ilyen nyolc évet Magyarországnak".

A Párbeszéd társelnöke szerint a Fidesznek nem Magyarország, hanem a magyar emberek pénze az első és a kormányfőnek semmi oka arra, hogy büszke legyen az elmúlt nyolc évre.
Hozzátette: a beszéd arról a fideszes gondolkodásról szólt, amely az elmúlt nyolc évben tönkretette Magyarországot.
Ha valóban Magyarország sorsa lenne fontos a kormánynak, akkor Orbán Viktor számba vette volna, hogy az elmúlt nyolc évben hova jutott az ország gazdasága, oktatása és egészségügye - közölte, rámutatva, hogy siralmas adatok jellemzik ezeket a területeket.
A miniszterelnök-jelölt azt mondta, a bevándorlás fontos kérdés, de Magyarország jelenleg nem egy bevándorló-, hanem egy kivándorlóország, mivel az elmúlt években a Fidesz politikája miatt több mint félmillió fiatal hagyta el az országot.
A miniszterelnök nem beszélt arról, hogy Magyarországot átjárja a korrupció és a saját családtagjai is érintettek - tette hozzá.
Karácsony Gergely ismét felszólította Orbán Viktort, hogy ne bújjon el a vita elől. Akinek igaza van, az képes vitában is megvédeni saját igazát és nemcsak a saját közönsége előtt beszél - jegyezte meg.
Molnár Gyula, az MSZP elnöke azt mondta: "ez egy közepes méretű szocialista nagyvállalat igazgatójának a termelési beszéde volt néhány hamis, álságos illúzióval megspékelve".
Az ellenzéki politikus - aki Orbán Viktor utolsó, miniszterelnökként elmondott évértékelőjeként jellemezte a beszédet - azt mondta, a Fidesz virtuális világot épített, amelynek semmi köze ahhoz a Magyarországhoz, ahol emberek milliói élnek.
Nem Magyarországról, hanem kétmillió Fidesz-szavazóról szól a politika - hangoztatta.
Molnár Gyula hangsúlyozta, el kell szakadni attól, hogy Magyarországon csak néhány ember kiváltságos és gyarapszik. Az MSZP-Párbeszédnek csak az ország, csak az emberek és nem a hatalom a fontos - közölte.
Volt kérdés arról, hogy a miniszterelnök szerint van olyan párt, amelyik idegenlégióst igazol a listavezetői székbe, miniszterelnök-jelöltnek hívatja magát, pedig mindenki látja, csak egy "csődgondnok", akinek az jutott történelmi feladatul, hogy kivezesse az MSZP-t a parlamentből.
Karácsony Gergely közölte, nem idegenlégiósnak, hanem szövetségesnek tartja magát. Úgy folytatta: hisznek a szövetségben és nem diktálnak egymásnak, nem az erőszak politikáját folytatják, mint Orbán Viktor. Az a céljuk, hogy közösen kiejtsék Orbán Viktort a kormányzásból - tette hozzá.

Jobbik: Orbán a saját nyolc évét értékelte, nem az országét


A Jobbik szerint Orbán Viktor vasárnap a saját nyolc évét értékelte nem az országét.

A párt MTI-hez eljuttatott közleményében úgy fogalmaz: a miniszterelnök szerint az elmúlt nyolc év sikeres volt. "A saját nyolc évére gondolhatott, hiszen strómanjai soha nem látott vagyonokkal lettek gazdagabbak. Magyarország pedig 20 ezer gazdag és 2300 szegény migránssal. Előbbieket pénzért, utóbbiakat titokban engedte be Orbán Viktor".
A Jobbik szerint mindez veszélyes, ahogy az is, "hogy a magyar kormányfő maffiózókat megszégyenítő módon fosztja ki az országot", amelynek eredményeként a párt szerint már minden harmadik magyar kénytelen súlyos nélkülözésben élni, lepusztított kórházak, agyonadóztatott vállalkozások, elszegényedő nyugdíjasok, cserbenhagyott devizások között.
A párt szerint az Orbán-kormány valódi eredményéről április 8-án egy ország fog véleményt mondani, mint fogalmaznak, "az lesz az igaz évértékelés".

Liberálisok: Magyarország az unió sereghajtójává vált


Orbán Viktor állításával szemben Magyarország a megerősödés helyett az unió sereghajtójává vált az elmúlt nyolc évben - reagált a miniszterelnök évértékelő beszédére a Magyar Liberális Párt vasárnap.

Az MTI-hez is eljuttatott közleményükben kiemelték: a keleti nyitás kudarcba fulladt, "régiós versenytársaink a gazdasági növekedés tekintetében is messze jobban teljesítenek nálunk". "Egyetlen mutatóban vesszük fel a világgal a versenyt, a Fidesz gátlástalan politikájának köszönhetően brutális mértéket öltött a korrupció" - tették hozzá.
Mint írták, Magyarországra nem a Soros-terv jelenti az igazi veszélyt, hanem Orbán Viktor és a Fidesz politikája. "Április 8-án gondoskodhatunk róla, hogy Orbán Viktor többet ne tarthasson évértékelőt kormányfőként" - olvasható az ellenzéki párt közleményében.

Együtt: a magyar válság elhúzódott

 

Az Együtt szerint a magyar válság elhúzódott, a szociális szolgáltatásokat leépítették, az oktatás, az egészségügy szétesett, és ma azt kell megélni, hogy Románia, Szlovákia és Csehország gazdaságilag lehagyja Magyarországot.

Szigetvári Viktor, az ellenzéki párt miniszterelnök-jelöltje vasárnap a kormányfő évértékelő beszéde előtt, annak helyszíne, a Várkert Bazár közelében tartott sajtótájékoztatón úgy fogalmazott, az elmúlt nyolc év elszalasztott nyolc év volt, felélték a nyugdíj-megtakarításokat, nőtt az államadósság, és nem erősödött meg a középosztály sem. "Nincs magyar gazdasági csoda, akár mit is fog mondani Orbán Viktor" - hangoztatta a politikus.
Az Együtt szerint kulcskérdés, hogy Kelet helyett Nyugatra kell figyelni, le kell állítani a paksi bővítést, fel kell számolni "a magyarországi orosz titkosszolgálati szerveket", és az oktatási, valamint az egészségügyi rendszerbe azonnal be kell avatkozni.
Hozzátette, 18 évre kell emelni a tankötelezettség korhatárát, el kell törölni a tandíjat. Az egészségügyben 25 százalékkal emelnék a praxisfinanszírozást, a kórházi várólistákat pedig 3-5 milliárd forintból lerövidítenék - sorolta elképzeléseiket.
Kiemelte: ahhoz, hogy le lehessen váltani az Orbán-rezsimet, az kell, hogy minél többen menjenek el szavazni olyan pártok jelöltjeire, akik együttműködnek. Szigetvári Viktor arra szólított fel, hogy a demokrata baloldali, zöld és liberális pártok egy-egy egyéni jelöltet állítsanak minden választókerületben.
Az Együtt aktivistái a sajtótájékoztató előtt kormánybíráló transzparensekkel várták az évértékelőre igyekvőket.
Arra a meghívásra, amit Karácsony Gergely, az MSZP és a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje tett a március 15-e közös ellenzéki megünneplésére, Szigetvári Viktor a sajtótájékoztatón kérdésre úgy reagált, hogy örülne egy közös ünnepnek. Hozzátette azonban: ezzel kapcsolatban csak egyetlen akadályt lát, mégpedig azt, hogy hogyan akarnak közösen ünnepelni azok, akik még arra sem voltak hajlandóak, hogy Csepelen vagy a Belvárosban "ne induljunk egymás ellen".
A politikus jelezte, hogy ketten hógolyóval dobták meg az Együtt aktivistáit, akik feljelentést tesznek. A dobálókat a rendőrök igazoltatták.

***

KDNP: míg az ellenzék pozícióharcot vív, a kormányfő felelős államférfiként értékelt

 

A KDNP szerint amíg az ellenzék pozícióharcot vív és gyűlölködik, addig a miniszterelnök felelős államférfiként szólt évértékelő beszédében az ország jelenéről és jövőjéről, pontos áttekintést nyújtva az elmúlt nyolc esztendő eredményeiről.

A kisebbik kormánypárt vasárnap az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: megmutatkozott a miniszterelnök lényeglátása a helyzetértékelésben, határozottsága a feladatok kijelölésében.
"Legyünk büszkék közös sikereinkre és mondjuk ki bátran: a polgári-keresztény kormányzás többet ért el Magyarország számára, mint amiben reménykedhettünk" - fogalmaztak, hozzátéve: a KDNP mint a családok pártja egyetért a kormányfő és a kormányzat "munka, család, haza" fókuszpontjaival, amelyek a további fejlődés zálogai.
Kiemelték: osztják a miniszterelnök migrációs kérdésben kifejtett álláspontját, úgy gondolják, hogy Magyarország biztonságának fenntartása és a keresztény kultúra megőrzése nem kerülhet veszélybe. Ebben a küzdelemben számíthatnak szövetségeseikre; Magyarország nincs egyedül - hangsúlyozták.
Mint írták, a pártszövetség tagjaként joggal bízhatnak benne, hogy az elmúlt évek sikeres kormányzását követően a magyar választók - az évértékelőn is bemutatott pártpaletta áttekintése után - felelős választ adnak majd az előttük álló kihívásokra.

MTI


(1 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk decemberi száma

amio 20181206 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 311 vendég böngészi

bav logo kicsi banner