Close

Megjelent az A Mi Otthonunk februári száma!

amiocimlap 1802

Számos különlegesség, hasznos újdonság februári magazinunkban a lakberendezés és felújítás jegyében! Átlátható térelválasztók, formabontó fürdőszobai kellékek, modernitást és tradíciót ötvöző berberszőnyegek, 5 lakásriport 44 oldalon át, asztalunkon a karfiol és brokkoli, végül két örök téma építkezőknek, felújítóknak: mit kell tudni a burkolásról és a penészesedés megszüntetéséről.

Egy újabb év a felújítás és lakberendezés jegyében! Míg 2017 kétségkívül a meglepő trendek, innovációk éve volt, 2018 a merészségről szól majd! A karakterrel és eredetiséggel bíró stílusok és újabb technológiák minden bizonnyal megváltoztatják mindennapi életünket, és kreatívan hatnak a tervezőkre is. A téma szerelmesei nehezen tudnak majd választani, melyik irányba is induljanak, hova tegyék le voksukat. Az újszerű megoldásoknak csak egy példája az átlátható térelválasztók gazdag kínálata, mert éljünk akár 50 vagy 100 négyzetméteren, gyakran érezzük úgy, hogy kifogytunk a helyből. Aktuális rovatunkban szebbnél szebb ötleteket mutatunk be, válogassunk bátran közülük, értékes területet nyerve otthonunknak. Számos különleges és hasznos újdonságról szólunk idén is, de nem feledkezünk meg elmerülni egy-egy nekünk tetsző részletben sem: e hónapban például a romantikus és formabontó fürdőszoba-kellékekről vagy a modernitást és tradíciót ötvöző szőnyegekről készítettünk összeállítást. Konkrét inspirációkat meríthetnek olvasóink három hazai, egy londoni, valamint egy francia otthon lakásriportjából, követve a kezdetektől a transzformáció útját, 44 oldalon keresztül. Az építkezőknek, felújítóknak ezúttal két örök témával szolgálunk: mikor lehetünk nyugodtak a burkolással kapcsolatban, és mit tehetünk a penészesedés megszüntetéséért.
Szép kilátások várnak hát otthonainkra! Bízunk benne, hogy magazinunk szakmai tudása nyomán olvasóink életterei még élhetőbbé válnak, karöltve az eleganciával.

dr. Vérti Zsuzsanna
főszerkesztő

http://amiotthonunk.hu/lapozgato

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top