Ring Magazin

Kedd, 2019. Május 21.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Életmód Otthon Megjelent az A Mi Otthonunk februári száma!

Megjelent az A Mi Otthonunk februári száma!

E-mail Nyomtatás PDF

amiocimlap 1802

Számos különlegesség, hasznos újdonság februári magazinunkban a lakberendezés és felújítás jegyében! Átlátható térelválasztók, formabontó fürdőszobai kellékek, modernitást és tradíciót ötvöző berberszőnyegek, 5 lakásriport 44 oldalon át, asztalunkon a karfiol és brokkoli, végül két örök téma építkezőknek, felújítóknak: mit kell tudni a burkolásról és a penészesedés megszüntetéséről.

Egy újabb év a felújítás és lakberendezés jegyében! Míg 2017 kétségkívül a meglepő trendek, innovációk éve volt, 2018 a merészségről szól majd! A karakterrel és eredetiséggel bíró stílusok és újabb technológiák minden bizonnyal megváltoztatják mindennapi életünket, és kreatívan hatnak a tervezőkre is. A téma szerelmesei nehezen tudnak majd választani, melyik irányba is induljanak, hova tegyék le voksukat. Az újszerű megoldásoknak csak egy példája az átlátható térelválasztók gazdag kínálata, mert éljünk akár 50 vagy 100 négyzetméteren, gyakran érezzük úgy, hogy kifogytunk a helyből. Aktuális rovatunkban szebbnél szebb ötleteket mutatunk be, válogassunk bátran közülük, értékes területet nyerve otthonunknak. Számos különleges és hasznos újdonságról szólunk idén is, de nem feledkezünk meg elmerülni egy-egy nekünk tetsző részletben sem: e hónapban például a romantikus és formabontó fürdőszoba-kellékekről vagy a modernitást és tradíciót ötvöző szőnyegekről készítettünk összeállítást. Konkrét inspirációkat meríthetnek olvasóink három hazai, egy londoni, valamint egy francia otthon lakásriportjából, követve a kezdetektől a transzformáció útját, 44 oldalon keresztül. Az építkezőknek, felújítóknak ezúttal két örök témával szolgálunk: mikor lehetünk nyugodtak a burkolással kapcsolatban, és mit tehetünk a penészesedés megszüntetéséért.
Szép kilátások várnak hát otthonainkra! Bízunk benne, hogy magazinunk szakmai tudása nyomán olvasóink életterei még élhetőbbé válnak, karöltve az eleganciával.

dr. Vérti Zsuzsanna
főszerkesztő

http://amiotthonunk.hu/lapozgato

 


(1 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk májusi száma

amio 19majus 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 101 vendég böngészi

bav logo kicsi banner