Ring Magazin

Szerda, 2019. Február 20.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Életmód Otthon Megjelent az A Mi Otthonunk ünnepi duplaszáma!

Megjelent az A Mi Otthonunk ünnepi duplaszáma!

E-mail Nyomtatás PDF

slide dec ring

Száz oldal gazdag tartalmából: hat inspiráló, finom megoldásokkal teli enteriőr, köztük Kisflanc blogger otthona, 24 dizájn ajándékötlet, 24 fotel, 24 glamour kiegészítő, ledvilágítási megoldások, tanácsok építkezőknek, felújítóknak. Jó szórakozást kívánunk!

Alig érzékelve az idő rohanását, újra elérkezett egy eseménydús év vége, s itt az idő, hogy családunkat, barátainkat, vendégeinket egy szépen megterített asztalnál elkényeztessük. Teremtsünk hangulatot az összejövetelhez a legújabb ledes világítással, játszva akár különböző színű fényhatásokkal, hisz a fény nemcsak otthonunkra, de testre és lélekre is hat. Gazdag lakásriportjainkkal változatos, inspiráló enteriőrökbe kalauzolunk: a sort Nyíregyházán kezdjük, majd bemutatunk egy modern budapesti és budaörsi lakást, ellátogatunk Kisflanc blogger herceghalmi házába, következik egy külföldi, barátságos, finoman férfias, erdőszéli kanadai ház, a sort végül hatodikként egy bilbaoi, nőies felhangú otthon zárja. Mint ahogy e házak, lakások tulajdonosai, lakberendezői is tették, mi is keverjünk tradicionálisabb elemeket egy kis innovációval, szabjuk személyre enteriőrjeinket egy nekünk tetsző fotellel, egy glamouros bútordarabbal, fektessünk hangsúlyt a vidámságra és eleganciára! Kell ennél több inspiráció, hogy újabb terveket szőjünk, no és persze kissé ki is kapcsolódjunk? Ünnepi duplaszámunkkal arra törekedtünk, hogy a karácsony és az új év kivételes pillanatokká lehessen, s hogy készen álljuk 2018-ra. Jövőre is hasznos tanácsokkal várjuk olvasóinkat, támogatva otthonteremtési elképzeléseiket, terveik ésszerű megvalósulását.
Eredményekben gazdag, boldog új esztendőt kívánunk!

dr. Vérti Zsuzsanna
főszerkesztő

http://amiotthonunk.hu/lapozgato


(1 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk februári száma

amio2019februar 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 156 vendég böngészi

bav logo kicsi banner