Close

Magyar Filmhét a Sugár Moziban

253710 0

Különleges programmal készült novemberben a Sugár üzletközpont mozija: az elmúlt évek és évtizedek legjobb magyar filmjeit mutatja be, egy héten át, kedvezményes mozijegy és büfé árakat biztosítva. Az elmúlt év sikeres és a régmúlt feledhetetlen filmjeiből válogattak a szervezők a  Magyar Filmhétre. 

Olyan alkotások szerepelnek a listán, mint például a nemzetközi viszonylatban is óriási sikereket arató Kincsem, a 2017-es nyár legnagyobb filmje a Pappa Pia, illetve Enyedi Ildikó több nemzetközi díjra is nevezett filmje, a Testről és Lélekről. Az újabb filmremekek közül kedvezményes áron nézhető meg még az 1945, a Tékasztorik, az Egy kupac kufli és az Aurora Borealis – Északi fény is. De a Magyar Filmhét programban nem csak a legfrissebb magyar filmekkel, hanem a régi idők klasszikusaival is készültek. Makk Károly rendezte Szerelem, a Hideg napok, Az ötödik pecsét, A tanú, a Régi idők focija, vagy a Fábri Zoltán rendezésében készült klasszikus, A Pál utcai fiúk című ifjúsági film. A könnyedebb szórakozást szolgálja  A tizedes meg a többiek című vígjáték, illetve az Isten hozta, őrnagy úr! című játékfilm. 

A Magyar Filmhét november 15-ig tart a Sugár Moziban ( Bp. Őrs vezér tere – bevásárló központ) A jegyárak egységesek, 590 Forint. 

  

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top