Close

A Kincsem Hollywodban

kincsem

A Kincsem című film vetítésével nyílik meg csütörtökön este a 17. Hollywoodban a Magyar Filmfesztivál a Laemmle’s Monica Film Centerben, ahol jelen lesz a film rendezője, Herendi Gábor is – közölte a Magyar Nemzeti Filmalap a Magyar Távirati Irodával.

 

A legújabb magyar filmeket Hollywoodban bemutató rendezvény idén először két teljes hétig tart. Négy Laemmle moziban, a Monica Film Centerben, a Fine Arts Theaterben, Music Hallban és a Playhouse-ban lesznek a vetítések. Az idei válogatásban összesen 13 mozifilm, 19 tévéfilm, 18 rövidfilm, 8 dokumentumfilm, valamint számos ismeretterjesztő alkotás és animáció kapott helyet. A fesztivál vendégei között lesz Reviczky Gábor és Farkas Franciska. Magyarország idei Oscar-nevezését, a Testről és lélekről című filmet Enyedi Ildikó forgatókönyvíró-rendező és Mécs Mónika producer személyesen képviseli és mutatja be a közönségnek.
A Los Angeles-i Magyar Filmfesztivált a Bunyik Entertainment szervezi a Filmalap támogatásával. A szemlét november 16-án Gárdos Éva Budapest Noir című filmjének bemutatója zárja, szintén a rendező részvételével

Magyar Távirati Iroda/ Magyar nemezti Filmalap

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top