Close

Isten veled Louise

lhay002

 

„Forgass olyan gondolatokat a fejedben, amelyek jókedvre derítenek. Tégy olyan dolgokat, melyektől jól érzed magadat. Lépteid kövessék belső ritmusodat „- Louise L Hay. Gyógyító volt, majd öngyógyító lett, forradalmár volt, aki hitével falakat tört át, szellemiségével pedig egy új, jobb élhetőbb világot igyekezet építeni. Számos spirituális könyv és film szerzője, szereplője, a Hay House Alapítvány-, Stúdió- és Könyvkiadó alapítója, Louise L. Hay, augusztus 30-án, amerikai otthonában elhunyt.

Louise kora forradalmára volt – mint aki mindabban hitt, amiben már, vagy ép még senki sem. Lendületével, töretlen hitével az előítételek falait döntögette és a lehetetlennek tartott dolgok lehetséges oldalait kutatta és mutatta be. Az Éld jól az életedet – című könyve világsiker lett, ebben foglalta össze élete nehéz, de sorsfordító állomásait és adott életreszóló tanácsokat olvasóinak és a hozzá fordulóknak. Szörnyű gyermekkor, majd két válás és rosszul sikerült szakmai kapcsolatok és magánéleti kudarcok után, Hay közel 50 évesen állt talpra és kezdte meg új életét, melynek alapja a saját, új világlátása volt. Kidolgozott saját élet-receptje, az önfegyelem, az önbizalom és az elfogadás egyensúlya. Önmagunkra irányítja a figyelmet, a belsőnkre, ahol számos kudarc után is kell lennie egy boldogsághoz vezető útnak, kulcsnak. Betegeket, lelki és testi tarumával érkezőket gyógyított módszereivel, inspirált könyveivel, filmjeivel.

Alapítványával olyan szerzőket támogatott, mint Dr. Wayne Dyer, Doreen Virtue, Esther és Jerry Hicks.      

 ” Az élet végtelenségében, ahol vagyok, minden tökéletes, teljes és teljes ” – Louise ezen idézetével búcsúzott tőle a Hay House Alapítvány vezetősége és munkatársai.

Louise L. Hay 91 éves korában hunyt el. 

 

Forrás: Hay House Alapítvány 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top