Ring Magazin

Vasárnap, 2019. Január 20.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Életmód Otthon Modern virágtartó

Modern virágtartó

E-mail Nyomtatás PDF

modernviargtartoring 1

Egy kis furfanggal élettel tölthetünk meg egy-egy szobarészletet. Alakítsuk szabadon a színeket és formákat enteriőrünk hangulatához.

Hogyan csináljuk?

A korong alakú fa vágódeszkát három egyenlő távolságú helyen fúrjuk ki, közel a pereméhez. Ragasztószalaggal jelöljünk ki tetszőleges mezőket a felületen, és egymás után fessük ki színes akrilfestékkel. Válasszunk olyan árnyalatokat, amelyek passzolnak az enteriőrhöz. Ha ezzel megvagyunk, célszerű lekezelni a fakorongot matt lakkal, hogy tartósabb legyen. A festés után fűzzünk zsineget a furatokba, csomózzuk meg a korong alatt, majd a három zsinórt fogjuk össze másfél méteres ráhagyással. Kössük ezeket is egybe, és a csomóba tegyünk egy fémkarikát. Végül akasszuk a virágtartót az adott helyre előkészített kampóra, s máris jöhet rá a virág egy csinos kaspóval.

modernviargtartoring 3

Ötlet, kivitelezés, szöveg: lakbear.blog.hu
Forrás: amiotthonunk.hu

 


(1 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk decemberi száma

amio 20181206 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 285 vendég böngészi

bav logo kicsi banner