Close

Újabb szintipop őrület Budapesten

dm01

A Depeche Mode bejelentette, hogy a fergeteges hangulatú, teltházas májusi stadionkoncertjük után 2018. február 2-án az együttes visszatér Budapestre. A brit zenekar a Budapest Arénában lép fel, a koncertre már kaphatók a jegyek.

A Depeche Mode a közelmúltban úgy határozott, hogy jövő télen folytatja a jelenleg is futó világkörüli turnéját, amelynek programja főként a tavasszal megjelent, hatalmas sikerű Spirit lemezük anyagára épül. A Global Spirit koncertkörút első szakaszában Európa 21 országában, összesen 32 városban, több mint másfélmillió rajongó láthatta Dave Gahant, Martin Gore-t és Andy Fletchert játszani.

Az európai turnét követően a Global Spirit turné Észak- és Dél-Amerikában folytatódik, mielőtt a Depeche Mode visszatér Európába, hogy négy angol koncerttel megkezdje a téli koncertsorozatot. A budapesti koncertre jegyek már kaphatók a www.livenation.hu és a www.ticketpro.hu oldalakon keresztül. Az álló-, és a három különböző kategóriájú ülőjegy mellett limitált számban kiemelt állójegyeket, és kapunyitás előtti bejutást biztosító, úgynevezett Early Entry csomagot is lehet vásárolni a Depeche Mode jövő február 2-i koncertjére.

A Depeche Mode több mint 100 millió lemezt adott el, és a világszerte több mint 30 millió rajongó előtt adott koncertjeiket, ennek ellenére a zenekar tagjai nem váltak önteltté. Talán ebben (is) rejlik népszerűségük záloga. A Global Spirit turné az együttes tizennyolcadik koncertkörútja, és három év kihagyás után az első élő. 

A csapat folytatja jótékonysági tevékenységét a svájci Hublot óragyártóval együttműködve. Céljuk, hogy pénzt gyűjtsenek, egyben ráirányítsák a figyelmet a biztonságos ivóvízfogyasztásra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top