Ring Magazin

Péntek, 2019. Február 22.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Programok Kultúra-szórakozás Újabb szintipop őrület Budapesten

Újabb szintipop őrület Budapesten

E-mail Nyomtatás PDF

dm01

A Depeche Mode bejelentette, hogy a fergeteges hangulatú, teltházas májusi stadionkoncertjük után 2018. február 2-án az együttes visszatér Budapestre. A brit zenekar a Budapest Arénában lép fel, a koncertre már kaphatók a jegyek.

A Depeche Mode a közelmúltban úgy határozott, hogy jövő télen folytatja a jelenleg is futó világkörüli turnéját, amelynek programja főként a tavasszal megjelent, hatalmas sikerű Spirit lemezük anyagára épül. A Global Spirit koncertkörút első szakaszában Európa 21 országában, összesen 32 városban, több mint másfélmillió rajongó láthatta Dave Gahant, Martin Gore-t és Andy Fletchert játszani.

Az európai turnét követően a Global Spirit turné Észak- és Dél-Amerikában folytatódik, mielőtt a Depeche Mode visszatér Európába, hogy négy angol koncerttel megkezdje a téli koncertsorozatot. A budapesti koncertre jegyek már kaphatók a www.livenation.hu és a www.ticketpro.hu oldalakon keresztül. Az álló-, és a három különböző kategóriájú ülőjegy mellett limitált számban kiemelt állójegyeket, és kapunyitás előtti bejutást biztosító, úgynevezett Early Entry csomagot is lehet vásárolni a Depeche Mode jövő február 2-i koncertjére.

A Depeche Mode több mint 100 millió lemezt adott el, és a világszerte több mint 30 millió rajongó előtt adott koncertjeiket, ennek ellenére a zenekar tagjai nem váltak önteltté. Talán ebben (is) rejlik népszerűségük záloga. A Global Spirit turné az együttes tizennyolcadik koncertkörútja, és három év kihagyás után az első élő. 

A csapat folytatja jótékonysági tevékenységét a svájci Hublot óragyártóval együttműködve. Céljuk, hogy pénzt gyűjtsenek, egyben ráirányítsák a figyelmet a biztonságos ivóvízfogyasztásra.


(1 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk februári száma

amio2019februar 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 148 vendég böngészi

bav logo kicsi banner