Close

Villámcsapás ért? Erre is fizethet a lakásbiztosítás!

Becslések és híradások szerint a viharok leginkább a kisebb falvakban okoznak nagy veszteséget, a szerencsétlenül jártak nagy többségének pedig semmilyen biztosítása nincs – hívja fel a figyelmet a CLB biztosítási alkuszcég. Akár a kizárólag személyi sérülést okozó villámcsapásra is fizet egy jó lakásbiztosítás.

Beköszöntött a nagyüzem a biztosítóknál, az elmúlt napokban kimagasló rombolást hagytak maguk után a viharok. Nem csupán az épületekben okoztak károkat, hanem embereket is elértek, személyi sérülést okoztak – írja sajtóközleményében a CLB biztosítási alkuszcég hozzátéve: arról csak kevesen tudnak, hogy akár egy szimplának látszó lakásbiztosításban is lehet olyan tétel, amely erre az esetre – vagyis, akár kisebb sérüléssel járó villámcsapásra – is fizet kártérítést.

 

„Egy ingatlanra kötött megfelelően testreszabott szerződésben ugyanis nemcsak a legsúlyosabb esetekre, hanem kisebb, nagyobb sérülésekre vonatkozó baleset-, egészség-, sőt akár utasbiztosítás is lehet” – hívta fel a figyelmet Balogh Richard,elemző szakértő. A kérdés csak az, hogy mikor, milyen tartalmú szerződést kötöttek az ingatlanra.

Jó tudni hogy manapság már a házi kedvencünkre (kutyára, macskára) is köthető betegbiztosítás, de érdemes felkészülni a nagy esőzések miatt a pincét, alagsort elárasztó víz, vagy akár egy kávéfőző felrobbanása miatt keletkezett károkra, festés és javítási költségekre is, sőt ha kell a biztosító segít akár orvosi ügyelettel, akár mesteremberekkel a mihamarabbi kárenyhítés és helyreállítás érdekében, természetesen soronkívül! A modern lakásbiztosítási védelem teljeskörű!

Tapasztalatok szerint éppen a vihartól leginkább sújtott falvakban nincs semmiféle biztosítás, vagy legalábbis ritka. A nagy erővel érkező vihar egész családokat tesz földönfutóvá, s biztosítás híján a szerencsétlenül járt emberek jelentős része nem számíthat másra, csak a szomszédok, barátok, rokonok jóindulatára, alamizsnára. Miközben egy ingatlanra havonta már pár száz forintos díjért is lehetne biztosítást kötni, ami a szerencsétlenségben megtérülne.

www.biztositasiszemle.hu

Kérjen személyreszabott tanácsadást, mert könnyen lehet, hogy sokkal többet fizet, és mégsincs meg az a védelem amit szeretne!

Javaslom, hogy a piacvezetőt válassza vagyonbiztosítás esetén, mert a többi biztosító mindig a legnagyobb megoldásait másolja, és mennél több taga van egy biztosítónak annál inkább tud méltányos lenni egyedi esetekben.

Balogh Richard 06306217362
https://tanacsado.aegon.hu/954902

Átlagosan minden órában 5,3 millió forintot fizetünk kárt szenvedett ügyfeleinknek, válassza Ön is a piacvezető lakásbiztosítót!

4 érv az Aegon lakásbiztosítás mellett:

Gyors, korrekt
Bizonyítottan gyors és korrekt kárrendezés

Az Aegon 2014-ben átlagosan 5 nap alatt rendezte ügyfelei kárát. Célunk, hogy váratlan kár esetén, mihamarabb érkezzen a segítség!
 

Megbízható háttér
Megbízható háttér

Az Aegon-t a lakásbiztosítások tekintetében piacvezető biztosítóként eddig közel 1 millió háztartás választotta
 

Biztonság
Választható biztonság valós igények alapján

Ha az igényei megváltoznak, bármikor rugalmasan alakíthatja meglévő lakásbiztosítását, nincs szükség új szerződésre.
 

Online
Online szerződéskötés az Ön kényelméért

Kösse meg lakásbiztosítását kényelmesen, az otthonából. Az általunk kínált akciók más oldalakon nem érhetőek el!
 

Használja ingyenes kalkulátorunkat, és nézze meg az Ön által elérhető kedvezmény mértékét!

Számoljon, itt és tudjon meg többet! »

A tájékoztatás nem teljes körű. Részletes terméktájékoztató itt »

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top